Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir'in Yolu'nda Damla Debre

Emir'in Yolu'nda Damla Debre
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre

Damla Debre Emir'in Yolunda

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı

Kadrodan ayrılan Hazal Kaya'nın ardından ekibe Zeynep Camcı dahil oldu Emir'in Yolu adıyla devam eden dizinin yeni hikayesinde yer alan dadı karakteri icin bir suredir oyuncu arayışı suruyorduDamla Demre Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinde dadı rolunu canlandırıcakDamla Demre'nin canlandıracağı Dadı karakteri, diziden ayrılan ceyda Ateş'in canlandırdığı Hande karakterinin yerine gececek ve Koray karakteri ile arasında duygusal bir ilişki yaşanacak

imagesemirinyolundadamladebre5aefc3a76bbc5

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Sevgili melekler, yeni sezona merhaba diyen Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde Zeynep Çamcı 'nın peşinde kadroya yeni bir isim daha katıldı; Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı Kadrodan ayrılan Hazal Kaya'nın ardındaki ekibe Zeynep Çamcı dahil oldu Emir'in Yolu adıyla devam eden dizinin yeni hikayesinde yer alan dadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Damla Debre Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler Damla Debre Hayatı Damla Debre Biyografisi Sevgili melekler, yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekranlara dönüş yapan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin yeni yüzlşerinden birini sizlerle takdim etmek istedik İşte Damla Debre Hayatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Damla Debre Resimleri Buyrun damla debre resimleri damla debre fotoları Sevgili melekler, daha önce forumumuzda hayatı hakkında bilgiler verdiğimiz Adını Ferişha KoydumEmir'in Yolu oyuncularından Damla Debre resimleri ile sizlerleyiz 1549165617...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Yeni oyuncu kadrosu Emir'in Yolu dizisine yeni katılan isimler kimler? Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu bu akşam yeni sezonun ilk bolumuyle izleyici karşısına cıktı Feriha'nın olumunun uzerinden 3 ay gecmiş ama Emir hala kendini toplayamamış, hayattan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt