Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir Feriha'dan Vazmıgeçiyor

Emir Feriha'dan Vazmıgeçiyor
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dikte Feriha'dan Vazmıgeçiyor dikte feriha feriha ile emirin şarkısı emir şarkıları ferihanın şarkısı ve emirin adını feriha koydum, adını feriha koydum yeni birim, adını feriha koydum dikte,adını feriha koydum özeti, adını feriha koydum konusu, adını feriha koydum fragmanı,adını feriha koydum resimleri Bakalım bu hafta Feriha ile Emir arasında neler yaşanacakİzleyip göreceğiz 1549263878 1549263878 emirferihadanvazmigeciyor5c57e40a410daemirferihadanvazmigeciyor5c57e40a410daemirferihadanvazmigeciyor5c57e40a410da Feriha, nişan yüzüğünü gözden dışında tutmak zorunda kalır Yüzüğü kaybettiğini söylemesi Halil’i çok rahatsız ederken evde de gerilime niçin olur Feriha’nın yüzükle ilgili yalan söylediğini anlayan Zehra, keza nişanın geleceği hem de kızının gizli gerçekleri ile ilgili huzursuzdur Feriha’nın direncini kırmaya kararlı olan Dikte’in hamlesi, Feriha ve Emir’i bir kez daha karşı karşıya getirir Oysa bu kere yaşananlar, Emir’in Feriha’ya olan tutumunu değiştirecektir Cansu’nun büyük bir gerçek dışı bir anda reel olurken, Sanem ise geçmişten gelen sıradışı bir dostla yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanını yaşar öte yandan, Hande’nin kimseye haber vermeden ortadan kaybolmasıyla Koray ve Dikte arasındaki ipler gerilir Dikte, Hande’den gelen haberle harekete geçirmek zorunda kalırken, gecenin karanlığında yaşanacaklar rahat kalmış gerçekleri parlatmak üzeredir  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt