Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir Elebaşı kimdir resimleri

Emir Elebaşı kimdir resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Marmara Üniversitesi Iletişim Fakültesi mezunu olan sanatçının kariyeri birincil dönemlerinde müziğe olan ilgi, şöhret eğitimi ve sonrası profösyönel olarak aldığı şöhret eğitimi ve Altan Varol ’dan aldığı diksiyon dersleri ile başlamış, ilk albümü kariyerine başlamış olan Emir, Ben Sen Olamam da Türkiye ’de birçok ünlünün menajerliğini yapan ve bu albümle öncelikle prodüktörlük yapan Haluk Şentürk ile çalışmıştır Albümde bulunan iki şarkının düzenlemesini sonrasında tüm albümün müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlu ’na teslim etmiştir

Tarkan, sesi ve fiziğiyle sanki olan Dikte ’e albümde laf ve müziği kendisine ait olan, albüme de ismini veren ‘Ben Sen Olamam ’ şarkısını vermiştir, Dikte Tarkan'ın kendi çalıştığı üretim şirleti HİTT Müzik'ten albümünü çıkarmıştır yılında yayınlanan albümde Nazan Öncel, Yıldız Tilbe, Aysel Gürel ve Gülşen'e şarkılar vardır Emir, albümü için “Bazıları beni kırmadı, vokal bile yaptı

*

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt