Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emi ozlemim?

Emi ozlemim?
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sensizliğin verdiği ızdırap ve ofke ile buladığım bileğimdir bu satırları yazan Goruş mesafesinden ne kadar uzaksan, o kadar kor gozlerim İşte en cok o zaman mağarada olmeyi duşlerim ya da mağara yarenlerinin kopeği olmak olur butun ozlemim

Sen kac defa duşledin ki duşleri ozlemeyi, kac sebebin var ya da soyle ağlamak icin… Butun hayatım, eksi sen, eşittir yoklukSensizliğin adını yokluk koyduysam haklısın ben seni hic sevmedim

Yoruldum, yordun beni… Kaynağından besleniyorum tukenmişliğin… Bilseydim seni toplamdan cıkardığımda elde sıfır kalacağını, ilk fırsatta ismini sen koyduğum tetiği cekerdim, hic bir not bırakmadan, butun şuphelere yer vererek, senin dışında, sadece ama sadece bu kadar gucsuz olduğumu bilmesin kimse diye…

Kararlar anlaşılmıyor İcim bir olum diyor, bir sen… Bana kalırsa olum kadar guzelsin, ama olume kalırsa muhtemeldir cok kalmayacağım buralarda Cok kalmıyorum

Kuflenmiş ekmek ile kuflenmiş lor peyniri istiyorum yeşil olanından, diye satırlara gececek son isteğim Seni yazmadım kusura bakmayasın sakın… Zira kendini seninle mukayese edecek ya da sana eş değer bir sozcuk bilmedim Defolu kac gun erittimse sensizliğin sıkıntıyla bulanmış sıcağında, yırtık sokuk kalan butun yarım satırlar icin ve seni boylesine sitemkar sevdiğim icin beni affet!

Emi ozlemim?

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt