Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emel Sayın ve Ahmet Özhan'dan, Muhteşem Yüzyıl

Emel Sayın ve Ahmet Özhan'dan, Muhteşem Yüzyıl
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emel Sayın ve Ahmet Özhan'dan, Muhteşem Yüzyıl emel sayın, ahmet özhan, harikulade asır, öp beni hünkarım, süleyman, emel sayın ahmet özhan Son ayların en fazla konuşalan durum dizisi Müthiş Asır'a bir de Emel Sayın ve Ahmet Özhan karıştı Melek'lerimemelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6f9441calt Nasıl yani?dediğinizi duyar gibiyim; buyrun Melek'leremelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fc4668pngalt :D:D :D:D :D:D 1548656490 1548656490 emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fc82c1emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fc82c1 emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fc82c1 Kanuni'yi dillerine doladılar Ahmet Özhan ile Emel Sayın, Mükemmel Yüzyıl'ı dillerine doladı Özhan, Kanuni’nin öpüşmesini eleştirenlere taş attı: “Bu diziyle milletin hamasi duyguları yükseklik yaptı ‘Sülüman öpüşmez, düşünce gücüyle hamile bırakır’ gibi oldu Bırakın adam öpsün 1548656490 1548656490 emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fce9e2emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fce9e2 emelsayinveahmetozhandanmuhtesemyuzyil5c4e9f6fce9e2 “SÜLÜMAN, ÖP BENİ HÜNKÂRIM Türk Sanat Müziği’nin iki dev ismi Emel Sayın ile Ahmet Özhan önceki akşam Aşkı Muhabbet adını verdikleri konserleriyle Bostancı Ağırlama Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu İkili, sahnede Müthiş Asır dizisini ti’ye alırken, Sayın’ın Hürrem taklidi büyük alkış topladı Ünlü usta bir ara Özhan’a, “Sülüman, öp beni hünkârım diye seslendi ÖZHAN, SAYIN’I ÜÇ KERE ÖPTÜ! Ahmet Özhan, Emel Sayın’ın bu sözleri üzerine onu üçkere öptü Özhan daha sonra seyircilere dönerek, dizide Kanuni’nin Hürrem’i öpmesini eleştirenlere taş attı: “Kanuni Sultan Süleyman ile bir dizi başladı, milletimizin hamasi duyguları yükseklik yaptı ‘Sülüman öpüşmez, hatta düşünce gücüyle gebe bırakır’ gibi oldu! Bırakın adam öpsün Zaten hanımı değil mi?  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt