Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emel Sayın Hayat Devam Ediyor Şarkı Sozu

Emel Sayın Hayat Devam Ediyor Şarkı Sozu
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emel Sayın Hayat Devam Ediyor Şarkı Sozleri

Emel Sayın Hayat Devam Ediyor

Uzulme kahretme kaybettin onu diye
Kendini yok etme artık yok diye
Yazıktır canına omrune yazık
Hediye Tanrıdan bu can hediye
Yazıktır omrune canına yazık
Hediye Tanrıdan bu can hediye
Baksana yaşamak tum guzelliğiyle devam ediyor
Her şeye ağlamak insana omru haram ediyor
Uzulme kahretme ağlama
Hayat devam ediyor
Cıkmaz bir sokağa girip de kalsan da
Pişmanlık duyduğun bir hata yapsan da
Umitler bizimdir careler bizim
Gonulden cok derin yaralar alsan da
Baksana yaşamak tum guzelliğiyle devam ediyor
Her şeye ağlamak insana omru haram ediyor
Uzulme kahretme ağlama

Similar threads

Emel Sayın 'dan Hayat Devam Ediyor Şarkısının Sözleri Bu konu; Emel Sayın 'dan Hayat Devam Ediyor Şarkısının Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Orhan Gencebay 'ın son hazırladığı albümde parçalarını okuttuğu sanatçılardan biri de yılların eskitemediği sanatçımız Emel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Hayat devam ediyor dizisi kolay değilmiş sevmek sozleri Hayat devam ediyor kolay değilmiş sevmek şarkısı sozu Karlı bir istanbul akşamında Yuruyorum o guluşun hep yanımda Getirsin seni hasretin bana vazgecmem bilirsin senden asla Kolay değilmiş seni sevmek ne zor kalbinle yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
GENÇLİK VE HAYAT On beş yaşına kadar insan hayat iskelesinde On beş yaşından itibaren hayat başlar; bir deniz İnsan ister istemez gençliğinde bu denizden geçer Ya imana dayalı İslamî ahlak gemisine biner ya da heye*canlanır, yüzerek geçmek ister Çünkü ya hayatında İslamî düsturlarla şehvet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Anlamlı Ayrılık Sozleri En Anlamlı Yeni Ayrılık Sozleri Dilerim tanrıdan yuzun hic gulmesin Yıllarca benim gibi sevip sende acı cekesin sevgimi bilmedin suc bende mi! seven ceker acıyı sevmeyen ne bilsin Bana aşktan bahsetme sevmek kim sen kimsin Doğan her gunun sabahında icimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Pandeminin başladığı geçtiğimiz sene mart ayından beri Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Megastar Tarkan'ın, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sır gibi sakladığı yeni şarkısı için kesenin ağzını açan Tarkan'ın ayırdığı bütçe dudak uçuklattı. Sevilen şarkıcı Şubat ayının ilk haftasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt