Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi Şarkı sozu

Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi Şarkı sozu
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Enbe Orkestrası & Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi şarkısı sozu
Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi şarkı sozleri

Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi sozleri:

Biraz oynayacağız
Acıtıyor hatıralar
Aklımda hep bir soru
Tek bir cevap var

Aşkını helal et aşkım
Ben bunu beklemezdim senden
Dun guldurdun bugun ağlattın
İyi insanlar ağlatır

Cal kalbimi cal kalbimi
Senden kıymetli mi
Dost vardı duşman vardı
Olsun varsın ne olacak ya

Gogsumde ağlayan
Bir insan evladı vardı
Hali dumandı
Senden sonra el surdur
Kalbime yazık ya

Bir ciecek duruyor
Kapımın onunde
Huznu isyanlarla
Onu sen oldurme

Oal kalbimi cal kalbimi
Senden kıymetli mi
Dost vardı duşman vardı
Olsun varsın ne olacak ya

Gogsumde ağlayan
Bir insan evladı vardı
Hali dumandı
Senden sonra el surdur
Kalbime yazık ya

Similar threads

Enbe Orkestrası Senden kıymetlimi sozleri Senden Kıymetlimi Enbe Orkestrası şarkı sozu Biraz oynayınca taşlar Acıtıyor hatıralar Aklımda her bir soru Tek bir cevap arar Aşkını helal et aşkım Ben bunu bir omur sandım Bir gulduysem bin ağladım İyi insanlar ağlar Cal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Elvan gunaydınGidiyorum Aşkım sozu Gidiyorum Aşkım şarkı sozu Gidiyorum Aşkım şarkısı imageselvangunaydingidiyorumaskimsarkisozu5adab29769f7d Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Caldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gulleri Solmadan Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Elvan Gunaydın Yağmuru Dinle şarkı sozleri Elvan Gunaydın Yağmuru Dinle şarkısı sozu Her damlası gozumden duşer Benim icin yağmuru dinle Her yangın kalbimden kıvılcım Benim yerime yanmayı dene Benim yerime koy kendini Sensizlik nasıl bir şey hisset Kes kanasın kalbim bin parca Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Elvan Gunaydın Yağmuru Dinle şarkısı sozu Elvan Gunaydın Yağmuru Dinle şarkısının sozleri Her damlası gozumden duşer Benim icin yağmuru dinle Her yangın kalbimden kıvılcım Benim yerime yanmayı dene Benim yerime koy kendini Sensizlik nasıl bir şey hisset Kes kanasın kalbim bin parca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Elvan Gunaydın – Ben Hep Burdayım şarkısı Ben Hep Burdayım şarkı sozu imageselvangunaydinbenhepburdayimsarkisisozu5adab28f92843 Elimde değildiki aşkın dumeni Ne yapsamda bu yoldan hic donmedim Kim bilebilirki bizi Olurmu bunun şahidi Anladımki benim sevgim tek hakikatti Gidemem git...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt