Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elon Musk, evde kal çağrısını 'faşistlik' diye niteledi: Özgürlükleri geri verin

Elon Musk, evde kal çağrısını 'faşistlik' diye niteledi: Özgürlükleri geri verin
0
48

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
16%2Dyil%2Dsonra%2Dyeniden%2Dsatin%2Daldi%2DDahi%2Dgirisimciden%2Dmilyon%2Ddolarlik%2Dadim%2D193997%2Ejpg

Tesla CEO’su Elon Musk, koronavirüs salgınıyla uğraş etmek ismine yapılan ‘evde kal’ çağrılarına isyan etti.

Kurucusu olduğu Tesla’nın ekonomik durumunun ele alındığı bir toplantının akabinde açıklama yapan Musk, salgının yarattığı ekonomik sakinlik karşısında ‘sakinliğini koruyamadı’.

Musk, “Ben açıkçası bu durumu insanları zorla meskenlerine hapsetmek olarak nitelendiriyorum ve bu, bence anayasal haklara muhalif. İnsanların özgürlükleri yanlış ve fecî yollarla ellerinden alınıyor. Beşerler Amerika'ya bu nedenle gelmedi ya da Amerika'yı bu nedenle inşa etmedi” dedi.

'Bu demokratik değil, bu özgürlük değil'

Musk, “Eğer birileri konutta kalmak istiyorsa, bu olağanüstü ve bunu yapabilmeliler. Ancak onlara konutlarını terk edemeyeceklerini ve terk ederlerse ceza alacaklarını söylemek: İşte bu faşistlik. Bu demokratik değil, bu özgürlük değil. İnsanlara kahrolasıca özgürlüklerini geri verin” ifadelerini kullandı.

Salgın önlemlerinin kaldırılması çağrısı yapan Musk, fabrika ve işyerlerinin kapatılmasının ciddi ekonomik tehlike yaratacağını belirtti.

Fabrikayı geç kapatmıştı

Elon Musk, ABD’de birinci olaylar tespit edildiğinde ‘panik yapmanın aptallık olduğunu’ söylemişti. Şu anda salgının yeni merkezi olan ABD’deki hadise sayısı 1 milyonu aştı.

Çocukların hastalığa karşı bağışıklığı olduğunu savunan Musk, fabrikalarını geç kapattığı için de eleştirilmişti.

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt