Elmalı Tart Tarifi İçin Malzemeler HAMUR İÇİN 125 gr margarin (Oda sıcaklığında)1 yumurtayarım su bardağı toz şeker1 paket kabartma tozu2 su bardağı + 2 yemek kaşığı un İÇ HARCI İÇİN 4 elma2 yemek yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tarçın Elmalı Tart Tarifi Yapılışı Başta iç harcımızı hazırlayalım soğuması gerekiyor Elmaların kabuklarını soyup rendeleyelimTavaya koyalım Üzerine şeker ve tarçını ek edip suyunu çekip rengi değişene değin pişirelim soğumaya bırakalımHamuru için bir kapda margarin yumurtayı iyice çırpalım Sonra şeker ilave edip karıştıralımSonra kabartma tozu ve unu azar azar ekleyip hamuru yoğuralım 15 dk dinlendirelimTepsi için ben orta tepe borcam kullandım Hamurdan portakal büyüklüğünde parça koparaIım Yağılı kağıt üzerinde tepsi büyüklüğünde açalım hamuru tepsiye yerleştirelim Üstüne iç harcı yayıp üstüne kafes şeklini verip 180 derecelik fırında 30 dk pişirelim AFIYET OLSUNol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.