 
	Elmalı Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- Yarım margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 5-6 elma
- 5 yemek kasığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- Pudra şekeri
Elmalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle elma harcımızı hazırlayalım. Elmaları rendeleyelim.
- Şekeri ilave edelim altı kısık rengi dönene kadar ve suyunu çekene kadar pişirelim.
- En son tarçını ekleyip soğumaya bırakalım.
- Hamur imaline geçelim. Gereçleri sırasıyla bir kapta karıştıralım. Hamur kulak göğsü yumuşaklığında olacak.
- Ceviz büyüklüğünde bir modül alıp parmaklarımızla bastırarak yuvarlak büyütelim.
- 3-4 cm uzunluğunda 2 cm aralıklarla kesik atalım.
- İçine 1 tatlı kaşığı harç koyup saralım 170°pişirelim. Soğuyunca pudra şekeri serpelim. Afiyet olsun.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    