Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası

Hoş geldin! eng.koseoglu tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası
0
45

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
elmali-havuclu-kereviz-salatasi.jpg

Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler

• 3 adet kabuğu soyulmuş yeşil elma
  • 2 adet rendelenmiş havuç
  • 1 adet orta boy rendelenmiş kereviz
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 4 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay bardağı ceviz kıyılmış

Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kerevizi soyup limonlu suya koyalım kararmasın.
  2. Havuç, elma, kereviz hepsini rendeleyip geniş bir kaba koyalım.
  3. Mayonez yoğurt ilave edip cevizide parçalayıp karışıma ekleyelim.
  4. Ben kerevizin yapraklarından içerisine 3 parça kadar incecik kıydım ve ekledim.
  5. Bütün malzemeleri karıştıralım ve servise hazır afiyet olsun.
Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Elmalı Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 adet orta boy kereviz1 büyük havuç3 adet yeşil elma4 yemek kaşığı mayonez2 yemek kaşığı süzme yoğurtMaydanoz1 çay bardağı ceviz Elmalı Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabuğunu soyduğumuz kerevizleri limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy kereviz1 yeşil elma1 havuç1 çorba kasesi süzme yoğurtYarım çay bardağı kıyılmış cevizTuz1 yemek kaşığı dolusu mayonez (Ben kullanmıyorum)1 diş sarımsak Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 tane büyük kereviz1 tane havuç4 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı süzme yoğurt3 diş sarımsak3-4 dal dere otuTuz2 yemek kaşığı kadar ceviz (süslemek için) Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kereviz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Yeşil Elmalı Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet orta boy kereviz1 adet yeşil elma1 adet havuç1 kase süzme yoğurt1 yemek kaşığı mayonez(isteğe bağlı)1 çay bardağı ceviz1 çay kaşığı tuz Yeşil Elmalı Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yoğurt, mayonez ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 küçük uzunluk kereviz1 adet havuç1 su bardağı süzme yoğurt1 diş sarımsakTuz Üzeri için 3-4 yemek kaşığı ceviz kırığı3 yemek kaşığı zeytinyağı Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt