
Eli Böğründe Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı et
- 3 adet domates
- 5-6 adet biber
- 4 adet patates
- 2-3 diş sarımsak (sizin tercihinize bağlı arttırmak)
- 3-4 adet küçük boy soğan ya da arpacık soğan
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 su bardağı sıcak su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Eli Böğründe Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patates, soğan, domates, biber ve sarımsaklarımızı doğrayıp fırın kabına sıra sıra yan yana diziyoruz.
- Daha sonda üzerine baharatlarımızı gezdirerek atıyoruz. Son olarak sosumuzu hazırlıyoruz.
- Ve hazırladığımız sosu tüm malzemelerin üzerine eşit olacak şekilde döküyoruz.
- 180 derece fırında 1 – 1,5 saat sürede rahatlıkla pişiyor.

Eli Böğründe Tarifi Fotoğraflı Yapılışı