Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

elektrik olmadan önce insanlar nasıl yaşarlardı?

elektrik olmadan önce insanlar nasıl yaşarlardı?
0
120

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
ben çok merak ediyorum bununla ilgili ödevim var elektrik olmadan önce ahali nasıl yaşarlar

Insanlar gazlı lambalar yakar, veya mum kullanırlardı ve geceleri pek aydınlanırlardı

Halk Müziği, iletişim kurmak için mektup kullanabiliyorlar sadece yani telefon ya da telgraf kullanılamıyorlar
Bu tekrar çoğu kez kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran birçok makine o zamanlar kullanılamıyordu Millet elektronik aletlerin yani elektrikle çalışan aletlerden mahrum bir şekilde yaşıyorlar buda hayatı bu günkünden daha pozitif zorlaştırıyordu

Telefon yerine mektup vardı yazıcısız yaşıyorlardı Baskı yaşam teknolojisiz hayat Elektrikler keşfedilmeden önce cümbür cemaat evinde oturup mum yakıp birbirlerine masal hikâye anlatırlarmış Erken yatıp erken kalkarlardı Alt hayat bugüne tarafından fazla daha zordu o zamanlar *

Similar threads

Elektrik Olmadan Önce Irk Nasıl Yaşarlardı Elektrik yokken eskiden irk gece aydınlatmalarında gazlı lambalar yakarlardı veya mum kullanırlardı bu şekilde gece aydınlatmalarını yaparlardıElektirik yokken tabiki şimdiki gibi haberleşme gibi radyo televizyon gibi aletlerde yoktu böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
ben cok merak ediyorum bununla ilgili odevim var elektrik olmadan once insanlar nasıl yaşarlar İnsanlar gazlı lambalar yakar, ya da mum kullanırlardı ve geceleri oyle aydınlanırlardı İnsanlar, haberleşmek icin mektup kullanabiliyorlar sadece yani telefon ya da telgraf kullanılamıyorlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Elektrik Olmadan Once İnsanlar Nasıl Yaşarlardı Elektrik yokken eskiden insanlar gece aydınlatmalarında gazlı lambalar yakarlardı ya da mum kullanırlardı bu şekilde gece aydınlatmalarını yaparlardıElektirik yokken tabiki şimdiki gibi haberleşme gibi radyo televizyon gibi aletlerde yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
463
Elektrikli aletler keşfedilmeden önce insanların yaşamı nasıldı eski halk elektrik olmadan nasıl yaşıyorlardı elektrik olmadan önceki hayat Bir Zamanlar daha insan gücüne dayalı bir hayat vardı elektrikli aletler yokken kömür ütüleri, elde yıkanan çamaşırlar ve odun fırınları vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Eski çağlarda insanlar elektrik olmadan nasıl yaşıyorlardı Vaktiyle daha insan gücüne dayalı bir yaşam vardı elektrikli aletler yokken kömür ütüleri, elde yıkanan çamaşırlar ve odun fırınları vardı aydınlatmada ise gaz lambaları, çıralar ve mum kullanılıyorduihtiyaçlar mübadele usulü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt