Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elazığ Tabiriyle Kakırdak

Elazığ Tabiriyle Kakırdak
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
elazig-tabiriyle-kakirdak.jpg

Elazığ Tabiriyle Kakırdak Tanımı İçin Materyaller

  • Kuyruk yağı
  • 1 su bardağı su
  • Tuz

Elazığ Tabiriyle Kakırdak Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 2 küçük başın kuyruk yağını kuşbaşı halinde doğradım. Varsa büyük derin bir tencereye yada benim üzere çiğköfte tepsisinde de pişirebilirsiniz.
  2. Doğradığımız kuyruğun içine 1 bardak su ekleyip kaynamaya bırakınız devamlı karıştırmanız gerekiyor altına atmaması için.
  3. Kaynamaya çıkan yağ bir müddet sonra yağa binmeye başlayacaktır. Tuzunu ekleyip kızarana kadar tabiri caizse yağ taneleri altın rengi alana kadar kızartınız.
  4. Pişen yağımızın altını kısıp kevgirle üzerinden kakırdakları alalım. Altta oluşan kuyruk yağını da uygun bir kaba alarak buzdolabında koruma edip yemeklerde kullanabilirsiniz.
  5. Yemeklere çok lezzet verir hem de sıhhat açısından yararlı. Kakırdağı da kahvaltılarda içerisine yumurta kırıp tüketebilirsiniz. Afiyett olsun????
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt