Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ela Aydemir Harabe 2009

Ela Aydemir Harabe 2009
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ela aydemir harabe şarkısı
ela aydemir harabe sozleri

Harabe icim yıkılmış duvarlarım
Sessiz odalarım var benim
Anlatmaz yetmez elime hic gelmez
Harabe icim harabe icim harabe
Harabe icim belirsiz isyanım
Yuksek engellerim var dinleyin beni
Anlatmak yetmez elime hic gelmez
Anlatmak yetmez elime hic gelmez
Harabe icim harabe icim harabe

Similar threads

Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Hande Yener yılında yepyeni bir albumle karşımızda İşte Hayrola albumunun şarkı sozleri Hande Yener Hayrola Şarkı Sozleri Aklım inanmaz oyalanlara Nice hesaplara, mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara, korkak yaşlara Hey sen buyuk oyna,iyi duşun Yapayalnızsın Başla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
seni seviyorum aşk şiirleri Seviyorum Seni Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler icinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su icer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevincli, kuşkulu acar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa ucakla gecer gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt