bilgisayarci
FD Üye
El İmali Hazır Mantı Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram hazır üçgen mantı
- 1 kase suyu süzdürülmüş yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Pulbiber
- Nane
El Üretimi Hazır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Mantılarımızı kaynar ve tuzlu suda haşlayalım ve süzelim.
- Yoğurdumuz şayet suluysa süzelim sarımsakları rendeleyin tuzunu ekleyip çırpalım.
- Sosu için yağlarımızı eritelim, salçamızı ekleyip biraz kavuralım.
- Ardından nane ve pulbiber ekleyelim.
- Mantılarımızı tabaklara bölüştürüp yoğurt ve sosunu ekleyelim ve sıcak tüketelim.
El İmali Hazır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.