Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

El Medet İlahi Sözleri

El Medet İlahi Sözleri
0
240

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
El Medet Yarasulallah İlahi Sözleri

Çok güzel bir ilahi sözü paylaşıyorum sizlerle mutlaka okuyun dilime dolandı sahiden fazla güzel bir ilahi el medett el medet yarasulallah

Cümle Dertlere devasın
Cana can katan şifasın
Sen Muahmmed Mustafasın

El Medet Ya Rasulallah
El Medet El Medet El Medet yarasulallh

Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem

Hasta benim şifa sende
Ağlamaklı benim Derman sende
Aradığım vefa sende
El Medet YarasülAllah

El Meded El Meded Yarasulallah
Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem

Elimden Tut Kaldır beni
Aşkın ile döndür beni
Çok Ağladım Güldür beni
El Medet Yarasul Allah

El Medet El Medet Yarasulallah
Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem *

Similar threads

El Medet Yarasulallah İlahi Sozleri Cok guzel bir ilahi sozu paylaşıyorum sizlerle mutlaka okuyun dilime dolandı gercekten cok guzel bir ilahi el medett el medet yarasulallah Cumle Dertlere devasın Cana can katan şifasın Sen Muahmmed Mustafasın El Medet Ya Rasulallah El Medet El...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ramazanda Söylenen İlahi Ramazanda Söylenen İlahi Sözleri Ölmemeye Tedavi mi Var Gururlanma ademoğlu Ölmemeye çaremi var Hazen görmüş bir gül gibi Solmamaya çaren mi var Hayat denen dolap döner Bütün mahluk olan biner Yağı biten kandil söner Sönmemeye çare mi var Hiç aldatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Peygamber Efendimiz İle İlgili İlahi Sözleri Gül Yüzünü Gül yüzünü rüyamızda Gürelim ya RESULALLAH Gül bahçene dünyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gönüller sultanı Getiren yüce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gözler Hasretinle yanar özler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
307
TELKÎNNÂME Alemdar YALÇINHacı YILMAZ* Sunuş Okuyacağınız belge, Malatya’nın Mezirme köyünde Şah İbrahim Veli üzerine yaptığımız alan araştırması sırasında, emekli bir polis memuru olan ve İstanbul’da yaşayan Mustafa Yılmaz Bey tarafından bize verilmiştir Köyün yaşlıları ile yaptığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri PEYGAMBER Sen, fikir kadar guzel; Ve tek, birden daha tek! Itrını suzmuş ezel; Bal sensin, varlık petek Sensin olume hisar; Bakisi hep inkisar Sar bizi, cepecevre sar, Rahmet ruzgarı etek! Necip Fazıl Kısakurek “Yağmur; seni bekleyen bir taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,536Konular
981,818Mesajlar
32,311Kullanıcılar
poloreiSon üye
Üst Alt