Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

El Medet İlahi Sozleri

El Medet İlahi Sozleri
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
El Medet Yarasulallah İlahi Sozleri

Cok guzel bir ilahi sozu paylaşıyorum sizlerle mutlaka okuyun dilime dolandı gercekten cok guzel bir ilahi el medett el medet yarasulallah

Cumle Dertlere devasın
Cana can katan şifasın
Sen Muahmmed Mustafasın

El Medet Ya Rasulallah
El Medet El Medet El Medet yarasulallh

Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem

Hasta benim şifa sende
Dertli benim Deva sende
Aradığım vefa sende
El Medet YarasulAllah

El Meded El Meded Yarasulallah
Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem

Elimden Tut Kaldır beni
Aşkın ile dondur beni
Cok Ağladım Guldur beni
El Medet Yarasul Allah

El Medet El Medet Yarasulallah
Sallallahu ala muhammed
Sallallahu ala vessellem

Similar threads

El Medet Yarasulallah İlahi Sözleri Çok güzel bir ilahi sözü paylaşıyorum sizlerle mutlaka okuyun dilime dolandı sahiden fazla güzel bir ilahi el medett el medet yarasulallah Cümle Dertlere devasın Cana can katan şifasın Sen Muahmmed Mustafasın El Medet Ya Rasulallah El Medet El...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Birbirinden Guzel İlahi Sozleri Birbirinden Guzel İlahi Sozu Ağlaya ağlaya Ağlaya ağlaya bu deli gonlum İsterim aşkınla yansın Allahım Dağlarında mecnun gecen şu omrum İsmini yad eder gezer Allahım Aşıklarız amacımız mevladır Bu dunyaya gonul vermek beladır Allah Allah demek ruha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Bedirhan Gokce ile Erkan Mutlu Gel Efendim İlahi Sozleri İlahi Sozleri Bedirhan Gokce ile Erkan Mutlu Gel Efendim Bedirhan Gokce ile Erkan Mutlu Gel Efendim Gel Ey! Konuşurken dudaklarına tebessumler karışan! Gel Ey! Yuzune uzgunlerin uzuntusunu dağıtmak yaraşan! Gel Ey! Ateşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Peygamber Efendimiz İle İlgili İlahi Sozleri Gul Yuzunu Gul yuzunu ruyamızda Gurelim ya RESULALLAH Gul bahcene dunyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gonuller sultanı Getiren yuce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gozler Hasretinle yanar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
minik dualar yetim kızı ilahisi, minik dualar yetim kızı sozleri, yetim kızı ilahisi sozleri Minik Dualar Grubu Yetim kiz ilahi sozleri Yetim kızın başını okşayan mubarek el Bende yetim bir kızım ne olur bana da gel Yetim kızı kendine evlat sayan Muhammed Bende yetim bir kızım beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt