Ekrem Bora Rahatsızlandı ekrem bora rahatsızlandı mide spazmı geçirdi haberleri melekler mekanıcom da Sevgili meleklerim Ekrem Bora kimdir hepiniz tanırsınız ve ben onun hayranıyımdır Bu gördüğüm haber beni doğrusu üzdü Allahtan ucuz atlatmış h 2Bodrum’da önceki akşam, rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmış usta Ekrem Bora’nın 77 yaşında mide spazmı geçirdiği ve solunum güçlüğü çektiği kayıtlı Allah daha beterinden korusun diyorum ve haberimize geçiyorum 1548651807 1548651807 ekremborarahatsizlandi5c4e8d249b10fekremborarahatsizlandi5c4e8d249b10f ekremborarahatsizlandi5c4e8d249b10f Tatilini geçirdiği Bodrum’un Gündoğan Beldesi’nde restoranda akşam yemeğini yiyen Bora bir anda fenelaşınca ambulansla hastaneye götürüldü ve yoğun bakıma alındı Dün de Prof Dr Abdullah Servet bir tanımlama yaparak “Sayın Bora’nın dün akşam geldiği hastanemizde yapılan ilk tetkiklerden daha sonra mide spazmı geçirdiği ve solunum sıkıntısı çektiğini saptadık derhal yoğun bakımda tedavisi sürerken rahatsızlığı ile ilgili tetkikleri de sürdürüyoruz Durumu iyi, konuşabiliyor, solunum sıkıntısını gideriyoruz Tetkiklerin sonucuna tarafından servise çıkarıp çıkarmayacağımıza karar vereceğiz diye konuştu Eşi Gül Bora, kızları Lale ile Yasemin Bora da sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu söyledih
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.