Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CODENVIDIA GEFORCE GT 520M UP TO 1760 MB TURBOCACHENVIDIA OPTİMUS1GB
Arkdaslar ekran kartım yukarıda yazdıgım gibi
Sorunum oyunlarda Nvıdıa yı yüksek performansla nasıl kullanırım?
Örneğim pes 2019 de ekran kartı kötü diyor vram 128mb diyor
Bu özellikleri nasıl iyileştirebilirim?
Nvıdıa...
arkadaşlar benim bilgisayara format atınca görüntü ayarları bozuldu nvıdıa geforce fx5500 ekran kartı standart ayarlarmı olcak biz ayar çekecekmiyiz yardım edinnnn
Arkadaşlar ben flash bir oyun oynuyorum ama çok kasıyor 1 gb lık ekran kartı alıcam ama bilgisayar çok eski 2005 den filan suanki ekran kartı özellikleri sunlar:
nvıdıa geforce mx4000
64 mb
ramdac yazıyor
işlemcim şu:
intel pentium r 4cpu 3 000 chz
1250 ram var
evet isimi ne görür benim
sitemin 8 gb ram i5 işlemci en az 200 gb boş disk alan nvıdıa gt 520 1 gb lık ekran kartı ama oyunlar kasıyor internetten önerilen sitem ayarlarına bakıyorum ramim falan 2 ye katlıyor ama oyun kasıyor ekran kartından mı kaynaklanır (oyunu açıp oynadıktan 45 dk sonra kasma başlıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.