Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı ıcın tavsıye lazım yorumlar replenıcektır

Ekran kartı ıcın tavsıye lazım yorumlar replenıcektır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Benm su anda ATI RADEON X550 var
SAPHIRE ATI HD 3800 serilerınden bırını almayı dusunuyorum giris yeri mm si fln uyar mı yanı taktıgımda girer mi bunu ogrenmek ıstıyorumveya su ankı cıkmıs oyunları oynamak ıcın ne tıp ekran kartları onerırsınız

Anakartım : Asus P5LMX

Similar threads

Anakartım : Asus P5LMX Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu lınkte tum ozellıkler yazıyor Hangi ekran kartları uyar?
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Bazı beşerler kullanılmış eserler almaktan çekinirken tarafını her vakit sıfır eserlere çeviriyor. Bazıları ise bütçesini korumak emeliyle ikinci el piyasasında alışveriş yapmayı tercih ediyor. Son birkaç yılda kripto para dünyasında büyük değişimler yaşandı ve binlerce ekran kartı madencinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt