Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı Güncel Driverını Nasıl Yüklerim? Ekran Kartı Güncelleme (Resimli Anlatım)

Ekran Kartı Güncel Driverını Nasıl Yüklerim? Ekran Kartı Güncelleme (Resimli Anlatım)
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
En çok kullanılan iki ekran kartı olan NVIDIA ve ATI için anlatım yaptım, diğer markalar için de driverları kendi cihazın sitesinden benzer şekilde indirebilirsiniz

Anlatım bana aittir

Ekran kartınızın marka ve modelini bilmiyorsanız:
Çalıştır Dxdiag yazıyoruz Ekran sekmesinde yazacaktır
Ya da CpuZ gibi programlardan da ekran kartı modelinizi öğrenebilirsiniz

NVIDIA Ekran Kartları İçin

http:wwwnvidiacomtr adresine giriyoruz Üstteki sekmeden Sürücüler Sürücüleri yükleyin seçeneğine tıklıyoruz

Resimdeki seçeneklerden uygun olanları seçiyoruz Aramaya başla diyoruz

Çıkan ekranda kabul et ve yükleye tıklıyoruz

Driverı indirdikten sonra kurarak ekran kartınızı güncelleyebilirsiniz

ATI Ekran Kartları İçin

http:supportamdcomenusdownload adresine giriyoruz

Çıkan ekrandaki driverı Download yazısına tıklayarak indiriyoruz Birden çok driver çıkarsa en güncelini ve en büyük boyutlu olanı indirin

INTEL Ekran Kartları İçin

:downloadcenterintelcom adresine giriyoruz

Similar threads

Arkadaşlar benim PC min Anakart ve Ekran Kartı Driverları yok Ekran Kartımın markası : ATI Radeon X13001550 Series 256 MB Fakat Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden driverı seçtiğim zaman Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Yüksek kare / saniye hızlarına çıkarak iyi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, güçlü donanımlara sahip olmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir donanım tek başına yeterli değil, aynı zamanda iyi optimize edilen bir yazılıma da ihtiyaç var. Bu kapsamda ekran kartı başta olmak üzere donanımların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Dizüstü yahut masaüstü bilgisayar fark etmeksizin kullandığımız sistemde kesinlikle en az bir adet GPU bulunur. AMD tarafında APU olarak da bilinen birtakım işlemciler entegre grafik ünitelerine sahipken bu çeşit aygıtları kullanabilmek için bildiğiniz üzere harici bir ekran kartı kaide değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ekran Kartı Nasıl Öğrenilir? Windows’ta Ekran Kartı Özellikleri Nasıl Öğrenilir Microsoft, Windows kullanıcılarının işlemlerini kolaylaştırmak adına kullanıcılarına bazı kolaylıklar sağlıyor. Şirket, işletim sistemini kullanan kişilere kolay bir şekilde bilgisayarlarının donanımlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt