Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran karti ati hd 5500

Hoş geldin! furkanctn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ekran karti ati hd 5500
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar merhaba benim ekran kartım ati hd 5500 ve counter strike oynuyorum online ama countere girdiim zaman bilgisayar acayip kasıyor ve bu ekran kartından oluyor ama ekran kartı menum ingilizce fazla bi şey anlamıyorum yani ekran kartında ne yapmam gerek counter strike ta bilgisayarımın hiç kasmaması için 0 kasma için ?

Similar threads

Arkadaşlar 1gb ati AMD Radeon HD 5500 aldım ama pes 2019 en iyi çözünürlükte kasıyorEn düşük çözünürlüğe aldım aynı derecede kasıyor sanki hiç farkı yokmuş gibiBelki ayarlaması vardır diye size soruyorumYani şunu şunu yap hızlanır gibi ayarlamalar yazarsanız sevinirim Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
EKRAN KARTI konusunda fazla bilgim yok nolur yardım !!! biraz eski bir sistemim var çoğunuz hiç alma diceksiniz ama ekran kartı lazım takıcağım ekran kartı ATI RADEON HD 3450 512 MB EKRAN KARTI (AGP) intel(R) pentium(R) 4 CPU 1400MHz 140 ghz 1 gb RAM şu anki ekran kartı da nvidıa riva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
arkadaşlar benım eski ekran kartım Geforce Fx 5200 düarıza yapmadan önce bu kart ile sorunsuz knight online oynayabiliyordumŞimdi ATI Radeon HD 3600 Series aldım yukledim herşeyi knight online girince grafik sorunu yaşıyorum skillerim ekranım hep başka yerdedriver silip yükledim güncelleştirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaslar ATI Radeon HD 3600 ekran kartım var 2152011 tekı son guncellemesını yaptıktan sonra sık sık mavı ekran hatası almaya basladım Daha sonradan eskı surumlerını yuklesemde bu duzelmedı Ramlerı, poweri, kablo vb kullanım cıhazlarının nerdeyse hemen hepsını degıstırdım ve denedım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
evet arkadaşlar bnm leptopda 2 tane ekran kartı warmış biraz araştırdım birisi masaüstünde gezerken çalılşıomş diğeri ise oyun oynarken ama nedense oyun oynarken diğerinden hiç bir performans alamıyorum knight online oynuyorum ve frame 20 lerde yani minor basamıyorum oyun kasıyor ama 5 sene önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt