Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekonomi ve siyaset gündemi- 25 Nisan 2020

0
21

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
2253787_720x360.jpg

GÜNCEL

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

ÖZEL HABER

1- Bakan Mustafa Varank, yerli yoğun bakım solunum cihazının üretim sürecini anlattı:
  • "Türk mühendisleri projede Milli Mücadele süreci şuuruyla hareket ettiler"
  • "Yurt dışından iki katı fiyatına alınmaya çalışılıp bize gönderilmeyen ürünlerin mühendislerimiz tarafından 2-3 gün gibi kısa sürede yerlileştirildiğini birebir takip ettim"
  • "Cumhurbaşkanımız uygun görürse bu cihazın ihracatı da yapılabilir. Çünkü dünya standartlarında bir alet ürettiğimize inanıyoruz"

2- Düğün alışverişleri online mecralara kaydı

• Züccaciyeciler Derneği Başkanı Mesut Öksüz:
  • "Evlenecek çiftlerin büyük çoğunluğu düğün hazırlıklarına en az 6 ay önce başlıyor. Bu nedenle şu anda mağazalarımıza gelemeyen çiftler, online üzerinden ürün alımlarını gerçekleştiriyor"
  • "Son dönemde online platformlardan çeyizlik züccaciye ürünü alanların sayısı geçtiğimiz dönemlere göre yüzde 100 arttı"
  • MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan:
  • "Evlenecek çiftlerin bir kısmı koronavirüs nedeniyle mobilyalarını online üzerinden seçmeye başladı"
  • "Online satışlarımızda önceki dönemlere göre yüzde 30'luk artış söz konusu"

AA

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt