Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekmek var mi:)))

Ekmek var mi:)))
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ordek bara girer ve barmen'e:
ekmek var mi
yok
ekmek
var mi
yok
ekmek var mi
yok
ekmek var mi

yok dedik ya
ekmek var mi
eger bir daha sorarsan seni duvara
civilerim
civi var mi
yok
ekmek var mi
imagesekmekvarmi5ad7582eaab67gifimagesekmekvarmi5ad7582eaab67gif

Similar threads

Ördek bara girer ve barmen'e: ekmek var mi değil ekmek var mi değil ekmek var mi yok ekmek var mi yok dedik ya ekmek var mi eger yeniden sorarsan seni duvara civilerim civi var mi yok ekmek var mi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Okul Oncesi Bilmeceler nelerdir Okul Oncesi Bilmeceler cıt cıt calışır Kurulunca bağrışır (Calar saat) Fırında pişer Mideye duşer (Ekmek) Yedim yeşil kucuk bir kuHih Ağzım yandı ah ah ah (Biber) Ay var ıken cıkarlar Guneş var iken kacarlar (Yıldızlar) Gokten yağar kar değil Ses cıkarır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Kusura bakma birader, seni birine benzettim Olabilir, babam cok gezermiş Bir kazan varmış Bu kazan cok iyi dans ediyormuş Acaip oryantal yapıyormuş Muhteşem kıvırıyormuş Bu kazana ne denir? İyi oynayan kazansın Adım Thomas, bana komaz Em tv em de radyo dinliyoz be Ey ruh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Baba para versene Ne parası ? Walla fark etmez Turk parası amerikan parası İngiliz parası olabilir Yaaa sabır& Baba para versene ulan daha dun para vermedim mi ben sana Napcan yine baba kontorum bitti kontor alacam Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dun de faturamı yatıracam diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Freddynin Faturaları Anneee yetiişş!Babam telefonla konuşuyo Yettiiimm!Bi dakka niye yetiyorum ki şimdi ben? Konuşursa konuşsun ne var bunda? Telefon yeni acıldı ya deneme yapıyodur Hayır anne, oyle değil yaaa Babam telefonun kendisiyle konuşuyo A a! Tu desturRemzi? Annem bana yağlı ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt