Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ejderha Gucu Şaman Tam Detaylı Kılavuz

Ejderha Gucu Şaman Tam Detaylı Kılavuz
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selam Arkadaşlar

Şimdi Baştan Soyleyeyim Şaman Kasmak Zordur Ben Sıkılırım Diyo İseniz Şaman Karakteri Acmayın Neden Bunu Baştan Soyluyorum Cunku Şaman Karakteri Acıyorlar Sonra Şaman İle Oynamayı Bilmiyor ve Şamanları Ezik Gosteriyorsunuz Şamanlar Ezik Karakter Değildir

Şimdi Konuya Gecelim

İlk Olarak 5 Lvl Olduğunuzda Ejderha Gucu Eğitmenine Gittik Ve İlk 4 Dağılımı Aldık Neye Vermeliyiz Şimdi Burada Celişkiler Başlar

1 – Buffer Şaman
2 – Attaker Şaman

Evet Buffer Şaman Olarak Başlamanız İcin Sizi Kasacak Biri Mutlaka Olmalı Neden Buffer Olduğunuzda Belli Bir Lvlden Sonra Sloot Kesemeyeceksiniz ) Bunu Baştan Soyleyeyim Kasan Varsa Problem Yok

Buffer Şaman

Skill Dağılımı

1 – Ejderha Yardımı
2 – Kutsama
3 – Yansıtma

Diğerleri Size Kalmış Zaten Bu Skillerden Sonra Ne Kalıyo Bende Bilmiyorum Ama

1 – Kukreme

2 – Ejderha Atışı

6 Skill Diye Bir Şey Olmayacağı İcin 5 Yeterli Tabi Ejderha Atışı İle Ucan Tılsımı Siz Yer Değiştirebilirsiniz

Neden 6 Skill Yok Derseniz Şu Şekil

20 De Master Olduğunuzu Duşunun

6 * 20 120 Oyun Zaten 99 Lvl Son )

Stat Dağılımı

1 – 2 Sp 1 Hp
2 – Dex

Şimdi Biraz Acıklama Yapalım
2 Sp 1 Hp nin Mantığı Sp Şamanda Cok Onemlidir Sebebi Skill erinizin Gucu Sp Belirler Sp Tek Başına Cozum Değildir Sonrasında Zekalı İtem Lazım Zekalı İtem Bulamanızda Zordur Sebebi Şamanlar Az Oynanan Karakterdir Her Savaşcı, Şura, Ninja Kendi İcin Yan Car Acar Ve Şamanın Kendi Buffer Yapar Sizde Ortada Kalırsınız ) Uzgunum Ama Bu Boyle Bunun Sebebi de Şamanı Kullanmayı Bilmeyip Ortada Gezen Kişiler
Fuul Dex Buda Savunmanızı Arttır

Not : Yansıtma Onemlidir Onemsiz Derler ama İnanmayın Size 2,3 K Misal Atak Yapıldığında Otomatikman Yarısını Atağı Yapan Karaktere Yansıtır Olay Budur

Attaker Şaman

Skill Dağılımı

1 – Ejderha Yardımı
2 – Ejderha Kukremesi
3 – Ejderha Atışı

Skill Dağılımı Hemen Acıklayalım

Ejderha Yardımı Buffer da Olsanız Attaker Olsanız Onemlidir Kritik Seviyenizi Ejderha Yardımı Belirler

Ejderha Kukremesi Ben 2 Skill Verdim Neden Bug dada Olsa Cok Onemlidir Sloot ların Arasında Kaldığınızda Slotları Geriye İtme Ve Sizin Hp Yukleme Şansınızı Arttırır

Ejderha Atışı Cok Dağınıktır Başınızı Cok Ağırtır ) Slotları 2 veya 3 Değer Sorundur Ama Damage Vuruşları Etkilidir

Stat Dağılımı

1 – 2 Sp 1 Hp
2 – 2 Dex 1 Str

Acıklamasını Yapalım Arkadaşlar Şimdi 2 Sp 1 Hp Mantığı Hep Aynıdır Şamanda Hp ve Sp Cok Onemlidir

Şimdi Olaylı Olan 2 Dex 1 Str

Herkes Şimdi Şamanda Str Verilir mi Canım Diyecek Neden Verilmesin )
Vs Lerde Falan Veya Diğer Karakterler Gibi Kesemeyişin Sebebini Anlatayım Str Savaşcılar Hemen Verir Sebebi Kılıc Kullansın Veya Diğerleri Birebir Vuruşlarda Gucunuzu Belirler Olayı Anlaşılsın Artık
Şamanlar Kutsamacı Ya Hani Str Verilmez Deniyor İnsanları Yanlış Yonlendirmeyin Bilip Bilmeden Herkes Şaman Kılavuzu Hazırlıyor Str Verilir Arkadaşlar Ama Hp ve Sp Tam Doldurduktan Sonra Eğer Ws De Kendi Lvl nize 5 veya 10 Vuruş Yapmak İstemiyorsanız Verin

Şimdi Skill Dağılımı Devamı

1 – Kutsama
2 – Ucan Tılsım

Kutsamayı 4 Sırada Yaptım Nedeni Kendi Başınıza Kasılacaksanız Pek İşinize Yaramayacağı İcin 4 Sırada Ucan Tılsım Oyunun En Hızlı Dolum Zamanına Sahiptir Ve Başkası da Var Ama Şamanı Anlattığımız İcin Şimdilik Boyle )
Size Tiyolar Verelim

Şamanlarda 50 Lvl Kadar İtemler onem Vermeyin Bulursanız da Kacırmayın Cunku Şaman İtemi Bulmak Hic Kolay Değil Esas Car Olarak Kullanan Adamda Bulamazsınız Diyecek Kadar Az Nedeni Şaman Karakteri Secip Kullanmayı Bilmeyen Adamlar Yuzunden Aman Sakın Ha Şaman Acma Denmesi Neden Kasması Zor Zihinsel Savaşcı Gibi Buyulu Keskinlik Bir Şura Gibi Kolay Kasılamaz Zorlanırsınız Ve Keşke Acmasaydık Dersiniz Ama Şamanlar 50 Lvl Ustunde Harika Oluyor Kendi Oynadığım Serverda Savaşcı Arkadaşlar Şaşırıyor Sen Kendini Nasıl Kasabiliyorsun Diye Ve Ben Şuan 61 Lvl im 74 Lvl Şamanı Yatırıyorum ) Bununla da Gurur Duyuyorum Benim ki Ne Kibir nede Hava Atmak Sadece Amacım Şamanları Guclu Kılın Kılavuzların Coğu Şamanları Ezik Hale Getiriyor
Şimdi Ne Efsun Kullanayım Derseniz Aslında Zeka Cok Onemlidir Ama Hpde Şaman da Onemlidir O Bayada Yazmışım

Sorularınız Olursa Cevaplaya Bilirim

Saygılarımla