Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ehliyet sınavına yeni düzenleme

Ehliyet sınavına yeni düzenleme
0
90

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sürücü Belgesi sınavına kimler giremiyecek

2019 Sürücü Belgesi sınavı,2019 Sürücü Ehliyeti sınavı,ehliyete yeni düzenleme,ehliyet alacaklar neler yapmalı,Sürücü Belgesi alacaklar dikkat,Sürücü Belgesi kuslarında devamsızlık,meb Ehliyet sınavına yeni düzenleme

Ehliyet alacaklar uyarı!
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sürücü kurslarına formalite icabı kaydolan oysa işe gelmeme yapanlarla mücadeleye başlıyor

MEB şoför kurslarını mercek altına alıyor Devamsızlığı tespit edilen sürücü adayları sınava alınmayacak ve gerekli şartları taşımayan kurslar hakkında yasal operasyon yapılacak

Ankara Ulusal Eğitim Müdürlüğü, şoför kurslarını habersiz olarak denetleyecek, kurslara katılmayan öğrencileri belirleyecek Bu kişiler sürücü ehliyeti sınavına giremeyecek Yetkililer denetimler sırasında gerekli şartları taşımadığı tespit edilen şoför kursları hakkında da hukuki operasyon yapacak

alıntı netten *

Similar threads

Sürücü Belgesi Alım Şartları Değişti Sürücü Belgesi alım şartlarında büyük değişikliğe gidiliyorArtık şoför kurslarında daha sıkı bir eğitim verilmesine karar verildiBuna kadar sınava girecek sürücü belgesi alacak adayların yokuşta otomobil kaldırmaları arabayı stop ettirmemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bilhassa bayanları mutlu edeceğini düşünüyoruz bu haberin Bu güne değin sürücü ehliyeti sınavlarında manuel vitesli araba kullanma zorunluluğu vardı Otomatik vites istiyorum deme gibi bir lüks maalesef bulunmuyordu ancak yapılacak yeni düzenleme ile isteyen herkes sürücü ehliyeti sınavlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ayakları yüzünden sürücü ehliyeti alamıyor Dev ayaklara sahip olan Ümit Tuncel İngiltere'de yıllardır girdiği ehliyet sınavını kazanamıyor İngiltere ’de yaşayan 210 m boyundaki Türk genci Ümit Tuncel bir süredir ehliyet alabilmek için uğraşıyor fakat boyunun uzunluğu yüzünden bir türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sürücü Ehliyeti Alma Yaşı 2019 2019 Yeni Sürücü Ehliyeti Alma Yaşı Sürücü Ehliyeti Alabilmek için 18 Yaşını Doldurmuş olunması gerekiyor 2019 Yılı Sürücü Ehliyeti alım yaşı değişikliği laf konusu değil demin ehliyet alma yaşı hakkında devlete ait bir izah etme yokturGünümüz şartlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İlkokul Mezunlarına Özel Sürücü Belgesi İlkokul Mezunlarına Sürücü Belgesi İçin Yasa Teklifi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, ilkokul mezunlarının sürücü ehliyeti almasına olanak veren yasa teklifi hazırladı TBMM Başkanlığı'na sunulan öneri, Karayolları Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt