Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğitimli emlakçılar geliyor

Eğitimli emlakçılar geliyor
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eğitimli emlakçılar geliyor emlak ve emlak yönetimi meslek imkanları emlakçılık imtihan soruları İstanbul Açık Fikirli Üniversitesi Emlak Yönetimi Sertifika Programı ile RETÜRK’ün özel eğitim programı birleştirilerek verilecek ortak eğitimler sonunda girişimciler YÖK tasdikli sertifika alacaklar Gayrimenkul sektörünün çabuk büyüyen lider markalarından RETÜRK Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık bir yandan franchising ağını genişletirken bir yana da emlak eğitimine yardım veriyor 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Programı ile başlayan ‘Eğitimli Emlakçı’ sosyal sorumluluk projesine bir yeni halka daha eklendi Halen 35 acentesiyle Türkiye çapında hizmet veren RETÜRK, 2008 yılı içerisinde İstanbul Aydınlatılmış Üniversitesi işbirliğiyle emlak sektörünün profesyonellerine Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) onaylı emlak sertifikası verecek İstanbul Açık Fikirli Üniversitesi Emlak Yönetimi Sertifika Programı ile RETÜRK’ün özel eğitim programı birleştirilerek verilecek karşılıklı eğitimler sonunda girişimciler YÖK tasdikli sertifika alacaklar 25 saat sürecek olan ve hafta içi–hafta sonu alternatifleri yer alan sertifika programından RETÜRK acenteleri bedava yararlanacak Eğitimler bütün girişimcilere açık olacak Eğitim sonrasında yoluna RETÜRK çatısı aşağı sürdürmek isteyen gayrimenkul sektörü profesyonelleri ise kendilerine sağlanacak çok özel şartlardan yararlanacak ‘Eğitimli Emlakçı’ sosyal mesuliyet projesinin ikinci halkasında RETÜRK, İstanbul Aydınlatılmış Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Programı öğrencilerine de yerinde eğitim, staj imkanı ve meslek garantisi haklarını sağlayacak RETÜRK bununla beraber İstanbul Aydın Üniversitesi’nde ‘Emlak Pazarlama’ ve ‘Emlak Komisyonculuğu Teknikleri’ adı aşağıda iki öbür derste de eğitimci olarak tahsis alacak İstanbul Aydınlatılmış Üniversitesi – RETÜRK işbirliği dahilinde ayrıca ‘RETÜRK Kariyer Günleri’ adıyla organize edilecek seminerlerde öğrenciler ve girişimcilerle bir araya gelinerek data ve deneyimler paylaşılacak Proje dahilinde Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetim Bölümü öğrencilerine RETÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Çınar tarafından ‘Emlak İşletmeciliği ve Portföy Yönetimi’ dersi de veriliyordu RETÜRK tarafından yürütülen ‘Eğitimli Emlakçı’ projesinin ilk halkasında, Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Programı öğrencilerine, tüm RETÜRK acentelerinde staj yapma imkanı ve tekrar RETÜRK acentelerinde iş garantisi sağlanıyordu  

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt