Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğitim ve öğretim etkinlikleri nelerdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Plân, önceden belirlenen eğitim hedeflerine ulaşmak için öğretim konusu içinde bulunan etkinliklerden hangilerinin seçileceği, bunların öğrencilere neden ve nasıl yaptırılacağı, ne gibi asistan ve tamamlayıcı kaynak ve araçların kullanılacağı, elde edilen başarının nasıl değerlendirileceği evvelden tasarlanıp kâğıt üstünde saptanır

Eğitimöğretim konusuna giren faaliyetler, geliştirici niteliklere tarafından dikkatle seçilir, bu konuların hangi eğitim ve öğretim hedeflerini gerçekleştireceği önceden belirlenir Bu şekilde Eğitiöğretim etkinlikleri içinde ne öğretileceği öğrencilerce birlikte plânlanır ve onların neleri öğrenecekleri önceden bilinir

Öğretimde ne öğretileceği öğrenciler göre açıkça bilinmeli ve onlarla birlikte plânlanmalıdır *

Similar threads

Eğitim ve oğretim etkinlikleri nelerdir Plan, onceden belirlenen eğitim hedeflerine ulaşmak icin oğretim konusu icinde yer alan etkinliklerden hangilerinin secileceği, bunların oğrencilere nicin ve nasıl yaptırılacağı, ne gibi yardımcı ve tamamlayıcı kaynak ve aracların kullanılacağı, elde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Öğrenme Kuramları ve Öğretim İlkeleri öğrenme kuramları nelerdir öykü temelli olarak öğrenme thorndike kuramı ve öğretim ilkeleri öğretim kuramları Seksenli yıllardan itibaren Eğitim Sistemi’nin yeniden yapılanması gerektiği bütün Milli Eğitim Bakanları “sistemin çöktüğü itiraflarıyla ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
İlköğretim Haftası İle İlgili Faaliyetler İlköğretim Haftası Etkinlikleri nelerdir İlköğretim haftası İçin Etkinlik Hazırlıkları Öğrenciler okula gelmeden önce sınıflar belirlenir Her sınıfın kapısına öğrenci listeleri hazırlanır ve asılır Okula yeni gelen öğrenciler (sınıflar) için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
finlandiya'da eğitim finlandiyada eğitim öğretim sistemi 2003 yılı itibariyle gerekli eğitimde 580000 çocuk bulunmaktadır Finlandiya ’nın iki asıl dili vardır: Fince ve İsveççe Esas öğretimde ve ortaöğretim ikinci devrede öğrenim görebilen öğrencilerin yaklaşık olarak yüzde beşi öğrenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Atatürk'ün eğitimöğretim ile ilgili kısa ve öz sözleri Atatürkün sözleri ve vecizeleri nelerdir · Okullarda öğretim vazifesinin güvenilebilir ellere teslimini, memleket evladının, o vazifeyi kendine hem bir iş, keza bir ideal sayacak üstün ve saygıdeğer öğretmenler göre yetiştirilmesini temin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt