egeli alinen oyaa ege şivesi komik yazılar eski mektep fişleri bölgesel konuşmalar hakkında genel bilgiler burda melekler yaşı büyük olanalr bilir eskiden okullarda fişler vardı bu fişlerde ali soy bak, ali topu tutgibi cümleler vardı şimdiki dönem bunalr değil o fişlerde okul anılarımızda kaldı melekler derhal size fişlerle alakalı yörsel bir yazı paylaşıcam eminimki çok güleceksinizegelialinenoyaa5c560c0eddd42pngalt 

1549143050 1549143050 egelialinenoyaa5c560c0ee146cegelialinenoyaa5c560c0ee146c egelialinenoyaa5c560c0ee146c Ali ge Gedim Oya ne va ? Ali ata bakıvesen ya le Oya ata bakıpdurun ya zati yeni saman vedim daha Ali topu tutuve Oya topu tutupdurun Ali okul açıldı Oya napen Ali okula goş Oya okul gaçımıyo yaveş yaveş gidem Ali ılık süt iç Oya neden emir kipiyle gonuşupdurun Ali su getir Değil ya Ali dere demle Babanın uşa mı va Ali çamaşırları as Ne diyon gız doru gonuş Ali iki yımırta gır O yımırtayı kafanda gırcem şu anda dikte verip durma Ali camları sil Abartıyosun oya camların nesi va güzel koku gibi işte Ali bana yanıt veme Oya çeneni kapa Ali bi dedimi iki etme Oya eksik ye çok çalış da bi hizmetçi tut Ali canımı sıkıpdurma Oya ayağını denk al len Ali beni gözdağı Oya canıma yetti gali ne le bu böle Ali fişine itaat et Oya beni ore getirtme Ali fişten kovuldun Sen kovmadın ben istifa edipdurun beleşçi Oya Yılladır ne bu le senden çektiim ızdırap be Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk eeeeeeeeeehhhhhhh Efeyiz le biz öle yağme değil Ali kısa kes Yok öyle kısa tümce mümle Gevurun tohumları okuma yazma örencek deye anam aaladı ulen Benden bu gada yetee gali
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.