Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ecza dolabında çocuk için gerekli olan şeyler nelerdir?

Ecza dolabında çocuk için gerekli olan şeyler nelerdir?
0
255

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ecza dolabında çocuk için gerekli olan şeyler

Ecza dolabınızda çocuğunuz için zorunlu olan şeyler var mı?

Çocukların sık sık bir yerleri ağrır veya bir yerlerini keserler Ama bu ağrı ve kesikler için hemen doktora koşmanız gerekmez Bunları kendiniz de evde tedavi edebilirsiniz

Bunun için ecza dolabınızda bulunması gerekenler:

Bere bantları (bilhassa desenli olanlar), gazlı bezler, sargı bezleri, makas, cımbız veya ilkyardım kutusu Bu kutuda, zorunlu olan her şey bulunmaktadır:

analjezik ve ateş düşürücü fitiller

Termometre

Dezenfeksiyon ilaçları ve yara merhemleri

İshale karşı ilaçlar

Kaşıntıya karşısında merhem ya da damla

Termofor (sıcak su torbası)

Burun damlası (mesela; tuz çözeltisi)

Mide gazına karşı ilaçlar

Öksürük şurubu

Bu ilaçları kuru, serin ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde korumaya dikkat etmelisiniz (banyo ya da mutfakta yok) Dolap kapağınızın iç kısmına çocuk doktoru, aile doktoru, taksi, itfaiye, polis gibi kayda değer telefon numaralarının bulunduğu bir liste asmalısınız *

Similar threads

Ecza Dolabı ve İlkyardım Malzemesi Ecza Dolabında bulunması gerekenler Ecza Dolabı, Ecza Dolapları, Birincil Destek Çantası Ecza Dolabı ve İlkyardım Malzemesi Ecza dolabında her evde olması gereken bir sıhhat gerecidir Hap ve ilkyardım malzemelerinin saklandığı bu dolap çocukların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ecza Dolabı ve İlkyardım Malzemesi Ecza dolabında her evde olması gereken bir sağlık gerecidir Hap ve ilkyardım malzemelerinin saklandığı bu dolap çocukların erişemeyeceği, kuru ve serin bir yerde bulunmalıdır UYARI : Hangi durumlarda hangi ilacın kullanılacağını doktor belirlemeli ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bir çoğumuz hatırlayacaktır,önceden her evde ve okulda ecza dolabı bulunurdu Oksijenli su, pamuk, tentürdiyot ve acele şart malzemeleri dolapta hazırlanmış dururdu Yarı yavaş yavaş yok oldu ecza dolapları Ev kazaları yaşanmaya devam ediyor Ecza dolabına ne lüzum var diyebilirsiniz ama kaza da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ecza Dolabında Bulunması Gerekenler İlkyardım dolabında Neler Olmalı Ecza Dolabı ve Ilk Yardım Malzemeleri Ecza dolabında her evde olması gereken bir afiyet gerecidir Ilaç ve ilkyardım malzemelerinin saklandığı bu dolap çocukların erişemeyeceği, kuru ve serin bir yerde bulunmalıdır Ecza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ecza dolabında her evde olması gereken bir sağlık durumu gerecidir Ilaç ve ilkyardım malzemelerinin saklandığı bu dolap çocukların erişemeyeceği, kuru ve serin bir yerde bulunmalıdır Ecza dolabında bulunması gereken ilaçlar: • Kesilmiş ve sıyrıklar için antibiyotikli merhem • Yanık ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt