Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Erken'den boğaz manzaralı paylaşım!

Ece Erken'den boğaz manzaralı paylaşım!
0
130

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
ece_erkenden_bogaz_manzarali_paylasim_1653640993_6708.jpg

Ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün sosyal medya hesabından boğaz manzaralı bir restoranda annesi ve oğluyla çekildiği fotoğrafları paylaştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatından sonra zor günleri atlatmaya başlayan Ece Erken, eski dostu Alişan'ın programına konuk olunca yakın arkadaşı olarak bilinen Seren Serengil ile araları bozulmuştu.

xWTXz_1653640982_0468.jpg
Ece Erken

BOĞAZ MANZARALI PAYLAŞIM YAPTI

Erken, geçtiğimiz gün en büyük destekçisi olarak gördüğü annesi Nurhan Serpici ve oğlu Eymen ile İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan boğaz manzaralı bir restoranda çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

jFJK5_1653640556_8827.jpg
Ece Erkenden boğaz manzaralı paylaşım

Ic3Xp_1653640568_0116.jpg
Ece Erken ve oğlu Eymen

vBAJW_1653640578_0767.jpg
Ece Erken annesi ve oğluyla bir arada

Öte yandan Erken, "Çok özledim" notunu yazdığı paylaşımıyla eşi Mahmutyazacıoğlu'nu özlediğini de belirtti.

NJMTc_1653640658_8149.jpg
Ece Erkenden "Çok özledim" paylaşımı

Kw1nM_1653640665_9629.jpg
Ünlü sunucu oğlu ve annesiyle vakit geçirdi

Similar threads

Geçtiğimiz aylarda silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, oğlu Eymen ile acısını hafifletmeye çalışıyor. 7 yaşına giren oğlu Eymen için verdiği doğum günü partisinden kareler paylaştı. En yakın arkadaşları Erken'i yalnız bırakmadı. Alişan, Demet Akalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, taziyeleri kabul ederken yürek yakan açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarına boğulan Ece Erken, ayakta durmakta zorluk çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ece Erken'in cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sonra ilk kez gülümsediği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Şubat ayında, ortaklık kurduğu balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğramıştı. Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Eşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yedisi için Hazreti Yuşa Camii’nde mevlit okutmuştu. Ece Erken, "Hocayla konuştum, 'Kızım ağlama, ağladıkça eşini üzersin' dediği için artık ağlamayacağım. Ama çok zor, dayanamıyorum" diye konuşmuştu. HABERE AİT VİDEO İÇİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, yürek yakan açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin paylaşılmasına, "Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?" Neden!" diyerek isyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt