Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Şallı Bebeğini Emzirirken Nasıl Beslendi?

Ebru Şallı Bebeğini Emzirirken Nasıl Beslendi?
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ebru Şallı Bebeğini Emzirirken Nasıl Beslendi? ebru şallı emzirme ebru şallı emzirirken nasıl beslendi, neler yedi, tükettiği gıdalar, öneriler, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548117025 1548117025 ebrusallibebeginiemzirirkennasilbeslendi5c4feb00490d5ebrusallibebeginiemzirirkennasilbeslendi5c4feb00490d5 ebrusallibebeginiemzirirkennasilbeslendi5c4feb00490d5 Sevgili melekler, Hamileliği boyunca eksik kilo almasıyla tepkileri üstüne çeken Ebru Şallı ,emzirirken nasıl beslendiğini anlattı? “Günde 35 litre su tükettim Zaten emziren anne terler ve susar, bu yüzden su içmek fazla kayda değer Mutlaka her gün 5 porsiyon sebze meyve tükettim Protein de mutlaka aldım, balık da yedim Yeşil mercimek, nohut, buğday anne sütünü arttrıyor Buğday bilhassa tüketin Buğdayı haşlayın, hafif yağda kavurup pilav olarak yiyin İsterseniz haşlanmış nohut da ekleyebilirsiniz Bazen de buğdayı salatalara koyabilirsiniz Nohutu birincil 3 aydan sonra yemeye başlayın ve kabuklarını soyarak tüketin Süt ve yoğurtta laktozsuz olanları tercih edin Rezene, kimyon, anasonu karıştırarak akarsu olarak içtim Günde 15 litreye yakın içiyordum  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt