Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gundeş Yazık şarkısı sozleri

Ebru Gundeş Yazık şarkısı sozleri
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yazık şarkısı ebru gundeş 2019, yazık şarkı sozleri ebru gundeş, ebru gundeş yazık şarkı sozu, Ebru gundeş Yazık

Yazik su gecen zamana yazik,
Yalanmiydi bizmi aldandik,
Yazik su gencligimize yazik,
Nasil boyle erken yiprandik,
Boylemi sona erecekti,
Boyle parca parcami olacaktik,
Bu kadar yalanmi yasandi hersey,
Hem sana hem bana yazik,
Ne olursun yalan de,
Bu bir ruya sadece,
Ne olursun konusma,
Sana ihtiyacim var dinle,
Ikimizede yazik,
Gencligimize yazik,
Bu kadar yalanmi yasandi hersey soyle

Similar threads

Ebru Gundeş Yazık şarkısı sozleri Ebru Gundeş Yazık 2019 şarkısı 2019 Ebru Gundeş Yazık sozleri Yazik su gecen zamana yazik, Yalanmiydi bizmi aldandik, Yazik su gencligimize yazik, Nasil boyle erken yiprandik, Boylemi sona erecekti, Boyle parca parcami olacaktik, Bu kadar yalanmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ebru Gundeş Severek Oleceğim şarkı sozleri Ebru Gundeş Severek Oleceğim 2019 şarkısı severek oleceğim ebru gundeş şarkı sozleri Ebru Gundeş Severek Oleceğim sozleri Sozum soz kader sana kusmeyeceğim Vazgecmedim hic bildiğimi okumaktan Merhamet istemeye alışmadı bu kalp Hic odun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ebru Gundeş Sonuna Kadar sozleri Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozleri Sonuna kadar geldim aşkın Alışamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonul ağla Yazık ettin yazık Kendinden cok bana Gucum kalmadı artık Her yokluğunda Aylar gecse de Yıllar gecse de Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ebru Gundeş Severek Oleceğim, Ebru Gundeş Severek Oleceğim şarkısı sozleri, Ebru Gundeş Severek Oleceğim şarkısı, Severek oleceğim şarkısı ebru gundeş Sozum soz kader sana kusmeyeceğim Vazgecmedim hic bildiğimi okumaktan Merhamet istemeye alışmadı bu kalp Hic odun vermediki kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ebru Gundeş Beyaz şarkısının sozleri, Ebru Gundeş Beyaz şarkısı sozleri, Beyaz Şarkısı Ebru Gundeş ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş gorur gormez anladım hemen o anda sarı sandıklara kilitlemiştim aşkımızı sahip cıkmışsın canım eksik olma nasıl ozlemiş kalbim boyle atmayı oysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt