Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gundeş - Dunya Donuyor..

Ebru Gundeş - Dunya Donuyor..
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sen ne dersen de,sen ne dersen de
Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Bitecek acılar bu gunler gececek
Sen ne dersen de

Yalan değil,yalan değil
Seni sevdiğim yalan değil
Kahrolduğum yalan değil
Duyarsam bir gun başka
Sevgili bulduğunu,yalan değil
Artık kızmıyorum kaderime
Bıraktı beni kendime
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun
Bırak beni halime

Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Sen ne dersen de

Unutacağım,unutacağım
Gozlerinin rengini
Acı veren sevgini
Karar verdim artık
Senin herşeyini unutacağım

Kader değil,kader değil
İcimdeki duygular
Kaybettiğim umutlar
Zalimce imzalanan
O acı hatıralar,kader değil

Artık kızmıyorum kaderime
Bıraktı beni kendime
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun
Bırak beni halime

Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Sen ne dersen de

Similar threads

Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor şarkı sozu O ses Turkiye Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor şarkısı Sen ne dersen de,sen ne dersen de, Dunya donuyor donecek, Hayat sensizde surecek, Bitecek acılar bu gunler gececek, Sen ne dersen de, Yalan değil,yalan değil, Seni sevdiğim yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Ayrılık Sozleri 2019 2019 Ayrılık Sozleri Ayrılık Sozleri Hayat oyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam duşuyorum Tam da palyaconun dediği gibi, ağlayamadığımdan guluyorum İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginctir Acısını o an yaşar, yokluğunu omur boyu Batık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt