Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru destanın elbisesi patladı!!

Ebru destanın elbisesi patladı!!
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ebru destanın elbisesi patladı!! EBRUN'UN ŞANSSIZ ANLARI 1548617974 1548617974 ebrudestaninelbisesipatladi5c4e08fa01058ebrudestaninelbisesipatladi5c4e08fa01058 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberebru&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EBRU EPOPE, DAVETLI OLDUĞU DİSCO KRALI PROGRAMINDA ELBİSESİNİNPATLADIĞINI VE KAMERAMANLARI UYARDIĞINI SÖYLEDİ Okan Bayülgen'in sabah saatlerine dek süren programı Disco Kralı'nın konuğu olmuştu Program esnasında başına gelen bir olayı Ece Erken'in atv'deki 'Mavi Şeker' programında anlatan Ebru Destan, 'Ben o programda şarkı söylerken hiç arkamı dönmedim Neden? Çünkü elbisem patladı Kameramanları uyardım, 'Sakın dost çekmeyin' diye Asla arkamı dönmedim' diye konuştu Elbisenin kilo aldığı için patlamadığını da sözlerine ekleyen Epope, 'Aslında ben o elbisenin provasına gitmemiştim Şayet o gün azıcık şişmişimdir Ara Sıra oluyor pek Akşam bir şeyim değil Sabahtan kalkıyorum şişmişim' dedi geccecom  

858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt