Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebced hesabı gercekten dogrumu? ben ne süre dogdugumu bilmiyorum her kez diğer diğer aylar söylüyor Ve bende ebced hesabına baktım sizce bu dogrumudur?
Ebced hesabı, bir sayı sistemini ifade etmekle birlikte bu rakam sistemi özel alfabetik bir düzen şeklindedir Ebced hesabında, her harfe birer değerinde atanır ve kelimelerin sayısal anlamda ifade edilmesi sağlanır
Bu hesap, bakıldığında kriptolojinin de uzmanlık alanına giren bir konudur Çünkü...
Ebced ne demektir
Ebced veya EbUced, Arap alfabesindeki harflerin kolaylıkla hatırda kalması icin duzenlenen bir harf dizisi ile bu harf dizisinin her birine tekabul eden bir rakam değeri sistemi ve diziyi oluşturan sekiz kelimenin ilkinin adıdır
Harflerin her birine 1'den 1000'e kadar...
Diyelimki musluman bi ulkede bi adam tvde ben ateyistim dedi, idam etmek dogrumudur sizce ?
bence dogru cunku toplum psikolojisini bozmamasi gerekiyor coluk cocuk etkileniyo benim oglan universtede birsuru ateis arkadaş edinmiş, lan dedim kafirlerle ne işin var, yürü git evlere, abilere...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.