Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

E İmza Almak İstiyorum Nasıl alınır

E İmza Almak İstiyorum Nasıl alınır
0
300

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
E İmza Almak İstiyorum Yardım

Elektronik imza sertifikası almak ve kullanmak icin oncelikle başvuru yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz

Başvuru icin gerekli evraklar:

Online Başvurunuzu yapınız, yazıcı cıktısını imzalayınız
Kimlik fotokopiniz,
Eğer odemenizi EFT veya Havale yolu ile yaptıysanız odeme dekontunuz

Similar threads

E İmza Nasıl Alınır Elektronik imza sertifikası almak ve kellanmak icin oncelikle başvuru yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Başvuru icin gerekli evraklar: Online Başvurunuzu yapınız, yazıcı cıktısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
E İmza Almak İstiyorum Takviye Elektronik imza sertifikası almak ve kullanmak için ilk olarak uygulama yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Kullanım için zorunlu arşiv: Online Başvurunuzu yapınız, printer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
E İmza Nasıl Alınır Elektronik imza sertifikası almak ve kellanmak için ilk önce kullanım yapmanız gerekir Başvurunuzu sertifikayı veren internet kuruluşlarından yada sanayi bakanlığından yapabilirsiniz Uygulama için zorunlu arşiv: Online Başvurunuzu yapınız, printer çıktısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Yazımıza once eimza'nın ne olduğunu acıklamayla başlayalım Eimza; bir bilginin ucuncu tarafların erişimine kapalı bir ortamda, butunluğu bozulmadan ve tarafların kimlikleri doğrulanarak iletildiğini elektronik veya benzeri araclarla garanti eden harf, karakter veya sembollerden oluşur Eimza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Teknoloji engel olunamaz şekilde gelişmeye ve daha fazla alana yayılmaya devam ediyor. Sağladığı kolaylıklar ve maliyeti düşürmesi gibi etmenler teknolojiye yatırımları artırıyor. Resmi işlemlerin yürütüldüğü alanlarda e-imza teknolojisi geliştirilerek ıslak imzaya eşdeğer bir elektronik hizmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,331Kullanıcılar
yunus091Son üye
Üst Alt