Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

E devlet şifremi unuttum kaybettim diyorsanız...

E devlet şifremi unuttum kaybettim diyorsanız...
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
E devlet şifremi unuttum kaybettim diyorsanız e devlet şifremi unuttum e devlet şifresi unuttum edevlet şifremi şifresini ne yapabilirim Yeni başvuru ile edevlet şifresi edinmek zorundayız arkadaşlarım Bunu zaten biliyorsunuz değil mi ? Pekiii diyelim ki aldığınız edevlet şifresini kullandınız ve 3 ay sonra kaybettiniz ne olacak biliyor musunuz ? 1 Tl ye postanelerden aldığınızın edevlet şifrenizini kaybedecek olursanız 10 tl şifreyi kaybetme cezası ödüyorsunuz Bunuda biliyor musunuz ? Ben biliyorum çünkü ödedimedevletsifremiunuttumkaybettimdiyorsaniz5c5920b8e9b97alt 1549344948 1549344948 edevletsifremiunuttumkaybettimdiyorsaniz5c5920b9299f5edevletsifremiunuttumkaybettimdiyorsaniz5c5920b9299f5edevletsifremiunuttumkaybettimdiyorsaniz5c5920b9299f5 İşin ilginci, şifreyi kaybettiğimi anladığımda gittiğim postanede parola bitap bi kaç gün bekleyeceksiniz denildi Yahu böyle saçmalık mı olur? Evet edevlet olayında büyük eksiklikler var malesef oluyor Benim bildiğim elektronik ortamlarda yapılan işlemler için postaneye gitmeden ne bileyim kkartı ile 1 tl nizi ödersiniz Şifreleri vs kaybederseniz de hatırlatma linki olur ne bileyim cep telefonunuza komplike bişey yapılır Girersiniz Tc kimlik numaranızı cep telefonunuza bir yeni parola gelir yada, cep telefonunuza gelen şeyi girersiniz edevlet portalında yada sitesinde biryere, Ooo tamam sizmişsiniz deyip yeni şifrenizi verirler Ben bu edevlet şifresi olayında koskocoman sorunların ve yanlışların olduğunu düşünüyorum Umarım en kısa zamanda düzenlenir Edevletim eee eeeedevletsifremiunuttumkaybettimdiyorsaniz5c5920b8e9b97alt Uyumayında vatandaşın sesini dinleyin düzenleyin şunu Sevgiler  

858,505Konular
982,793Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt