Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dvr kayıt kartı mavı ekran hatası

Dvr kayıt kartı mavı ekran hatası
0
158

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dvr kayıt kartının driverini yükledim yaklaşık 6 ay hiç bir sıkıntı yokken son 34 gündür bilgisayarı dondurup resetlemeye başladı Mavi ekran hatası alıyorum 12 Tane kameram olduğu için 2 tane DVR kartı kullanıyorum Birisi WAPA 9808 Diğer SP 9808 Anlamadığım şu 6 aydır sıkıntı yokken neden birden oldu? Çakışma olsa en başında olurdu
İşletim Sistemim Win Xp SP 2
Core Duo İşlemci
2 GB RAm
1 GB ekran kartım mevcut
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Similar threads

Önceliklere herkese selamlar, ben yakın zamanda para biriktirip senelik eski bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum fakat farkettiğim kadarıyla eski bilgisayara yeni ekran kartı alınınca işlemci veya ram darboğazı denilen bir sıkıntı çıkabiliyormuş Sistemim şu; İşletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
evet arkadaşlar samsung marka bir laptop'um varintel core i5 işlemcili 4 çekirdekli 250 GHz 6 GB RAMişletim sistemim win 10her laptoo da olduğu gibi benimkinde de çift ekran kartı sistemi var1'si intel hd graphics 4000diğeride harici olan AMD RADEON HD 7600M SERİSİ,Şimdi sistemime göre GTA V'İ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
evet arkadaşlar samsung marka bir laptop'um varintel core i5 işlemcili 4 çekirdekli 250 GHz 6 GB RAMişletim sistemim win 10her laptoo da olduğu gibi benimkinde de çift ekran kartı sistemi var1'si intel hd graphics 4000diğeride harici olan AMD RADEON HD 7600M SERİSİ,Şimdi sistemime göre GTA V'İ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt