Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duz fon nasıl cekilir

Hoş geldin! bababada tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
duz fon nasıl cekilir
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Birinci adım

Saclarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak icin kurutmalısınız Kuruturken saclarınızı kırmayacak yumuşak bir fırcayla bir yandan taramanızda fayda var

İkinci ve ucuncu adım

Saclarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturunBoylece hareket alanınız genişleyecektir Yanlarını dipten uca doğru sac kurutma makinesi yada sac duzleştirici makineler yardımıyla fon cekerek şekillendirin Tum işlemi bitirmeden uclarını bir kez daha fonle duzleştirin Cunku sacın en cabuk yıpranan ve darbe alan kısımları uc kısımlardır

Dorduncu adım

Sıra, saclarınızın arkasına geldiğinde oncelikle tepeden topladığınız saclarınızın ensede kalan kısmına fon cekmelisiniz

Beşinci adım

İşte son kısım! Başınızın tepe kısmında kalan saclarınızı en son ve en yoğun şekilde fonlemelisiniz

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt