Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duyulmamış Sozler

Duyulmamış Sozler
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Duyulmamış Sozler

Duyulmamış Mesajlar

Hayatına hayatımı Adadım hayatımı Alma Benden ben Sensiz Ne yaparım!

Zamana bıraktım sevgiyi artık akrep yelkovan kovalasın benim yerime sevgiyi

Canımsın sen benim sensiz yarınlarıma guneş doğmaz bebeğim

Minik bir kalbin atış sesiyle bakıyorum dunyaya

Uzulduğunde yıkılırım guldugunde hayatla barışırım hep mutlu oL bebeğim

Kime Baksam Sendeki Sıcaklığı Sıcak Bakışları Bulamıyorum Seni Cok Seviyorum

Yarınlarıma Umut ektim Gel Artık Sevgilim Birlikte Umutlarımızı Sevgiyle bicelim

Sana Yazdığım Sozler Karşıma Geldiğinde Anlamsız Kalıyor Seni Cok Seviyorum Bebeğim

UnutuLmaz Sevginin Tek Sahibi SenSin unutmadı bı kalbim seni unutamadı Sadece Seni

Yalnızlık Kaderimde yer aLıyor Artık Gittin ya Hayatımdan Sensiz Kaldığım gun oLdum guLum

Senin icin nice Savaşlara girdi Bu Yurek Şimdi Sensiz Kaldım Savaşlarımla bıraktın beni

Gulduğunde guneş acıyor hava uzulduğunde yağmuyor yağıyor dunyama gel hadi iLk Baharımızı Kuralım birlikte

Soğuk bedenime Sıcakcık Guluşunle Hayat Verdin Aşkım

Guluşun Yıldızlar Kadar parlak Sevgin İse yıLdızlar Kadar Esrarengiz

Seni gorduğumden beri uykudan kesildim sensiz gecelerimde yalnızlığımın Sesiyle Sana Şarkı yaptım

Aşk yarası iLe acıya Bedenime Merhem Olursun Diye Bekledim Seni Acıma Bastırasın diye Sevmedim Seni

Kırgın Olsada Bu gonul 1 Seni Sevdi Bu gonul

Seviyorum Seni herşeyden cok ozluyorum seni Eski Gunlerimden cok

Aşk Yoluna Seninle Başladı Bu GonuL Sensiz Devam Etmem

Hadi gel Cesaretini topLa BaşlıyaLım Ebedi Aşkımıza

Ne Soz Kaldı Nefesimde Ne Aşk kaldı Kalbimde Cek git Artık uzme beni

Hadi gel yanıma ozledim seni bu gunlerim sensiz cekilmez dertlerim sensiz bitmez

Sen benim Kaderim Yaşanmamış Sevinclerimsin, Sen Benim Nefesim mutluluk veren Dertlerimsin Sen Benim Birtanemsin Yaşama Sebebimsin hayat Direncimsin

858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt