Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duydum ki Unutmuşsun gozlerimin rengini gitar notaları

Duydum ki Unutmuşsun gozlerimin rengini gitar notaları
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Shrekonun isteği uzerine Duydum ki Unutmuşsun gozlerimin rengini isimli unutulmaz Emel Sayın şarkısının gitar notaları

Em Am G F Em
Duydum ki unutmuşsun, gozlerimin rengini
Em G F Em
Duydum ki unutmuşsun, gozlerimin rengini

Em Am C G
Yazık olmuş o gozlerden, sana akan yaşlara
F Em Am G F Em
Yazık olmuş o gozlerden, sana akan yaşlara

C G Am G
Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı )
F Am C G F Em )2
Dizlerinin yerine, dayasaydım taşlara )

Em Am G F Em
Hani bendim yedi renk, hani tende can idim
Em G F Em
Hani bendim yedi renk, hani tende can idim

Em Am C G
Hani gunduz hayalin, geceler ruyan idim
F Em Am G F Em
Hani gunduz hayalin, geceler ruyan idim

C Em Am G
Demek ki senin icin, aşk değil yalan idim )
F Am C G F Em )2
Acırım heder olan, o en guzelim yıllara )imagesduydumkiunutmussungozleriminrenginigitarnotalari5adac34b9562b

Similar threads

Zeki Muren Duydumki Unutmuşsun Gozlerimin Rengini Sozleri Zeki Muren Duydumki Unutmuşsun Gozlerimin Rengini Duydum ki unutmuşsun gozlerimin rengini Yazık olmuş o gozlerden sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara Hani bendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Duydum Ki Unutmuşsun Şarkı Sozleri Duydum Ki Unutmuşsun Şarkısının Sozu Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmuş o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt