Düşük Glisemik Ketojenik Akşam Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 2 kaşık zeytinyağı
- 4 orta uzunluk havuç
- 1 patlıcan
- 1 kabak
- 150 gram manta
- Bir tutam sultani bezelye
- 1 çay kaşığı susam
- 250 gram yağsız et ( tavuk tercihen olabilir ben sığır eti kullandım)
- 1 soğan
- 1 tane taze soğan
Düşük Glisemik Ketojenik Akşam Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 kaşık zeytinyağı tavaya alıp sırasıyla evvel havuçları doğradıktan sonra her 5 dakika aralıkla sonra patlıcanı akabinde kabak, mantar ve sultanı bezelyeleri tavada soteleyin.
- Çıtırlığı kaçmasın ancak göz kararı pişirin fazla solacak kadar değil.
- Servis tabağına alın, tavaya biraz yağ ekleyin bir kaşık kadar ve ince uzun şeritler halinde doğradığınız etleri tam pişirince üzerine doğranmış soğanı ve en sonunda taze soğan doğrayıp alın tavaya .
- Biraz sotelemeye devam edin.
- Sebzelerin üzerine ekleyin servis tabağında.
- Son olarak susam serpiştirin üzerine, afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.