Durugörü Durugörü: Beynimizin yaymış olduğu dalgaların, mekan yada süre ötesi boyutlardan yansıyarak tekrar bize gelmesi ve beynin düş merkezinde değerlendirilerek, veritabanına yerinde görüntüler ile bize aktarılmasıdır Bunu şöyle açıklayalım; Farzedin ancak durugörü yaptınız ve hayal merkezinizde bir görüntü oluştu Sahiden bir trafik kazası olacak Ama siz iki ağacın birbiri üzerine düşmesi şeklinde bu olayı gördünüz Ve o gün siz yolda yürürken karşınızda bir trafik kazası oldu fakat siz bunu önemsemediniz bile çünkü bunu görmemiştiniz Sahiden gördüğünüz bu olaydı Niçin mi! Çünkü her beynin veritabanı farklıdır ve dolayısıyla yapacağı suretlerde değişik olur Beyniniz, zaman ötesi boyutlardan gelen o dalgaları (yani trafik kazası olayını) kendi veritabanına en yakın olan ağaç simgesi ile eşleştirdi Ve siz iki ağacın birbiri üstüne düşmesi olarak gördünüz Bu herkeste böyle olur demiyorum Birde dalgaları kutup orjin sureti ile çözümleyenler vardır Onlar trafik kazasını kutup trafik kazası olarak görürler ve gördükleri şekilde olay tıpkı gerçekleşir Bu yüzden semboller ile görebilen birisi iseniz keza bu sembolleri çözümlemeye ihtiyacınız vardır Rüya tabiri denen olayında aslı budur Peki siz hangisisiniz? Bunu öğrenmeden önce durugörü yapabilmeli ve sonuçlarını görmeniz gerekmektedir Bu yazıda oysa amacım, sizlere en temelden başlayarak nasıl durugörü yeteneğimizi geliştireceğimizi bilgi vermek olacaktır Bunun için herhangi bir enerji çalışmasına lüzum yoktur Yapmamız gereken birincil şey, beynimizin ilgili düş merkezini en etkin biçimde kullanmaya çalışmaktır Nasıl Başlamalıyım? Eğer durugörünüzü isteyen biri iseniz benim bu yazımı okumadan önce internette biri sürü kaynak gördüğünüze eminim Gördüğünüz kaynaklarda size nasihat edilen ilk önce belirlenmiş nesnelere uzun vakit bakmak ve gözlerinizi kapadığınızda bu suretlerin görülme süresini uzatmaya çalışmaktır Ben bunu açıkçası hiç yapmadım Benim yeteneğim allah vergisi geldiği için bir arz konstantre her zaman işimi görmüştür Lakin sıfırdan başlayanlar için ilk yapmanız gereken şey ilk kez kendinizi buna inandırmaktır Unutmayın, inanç herşeyin başıdır Ardından yapmamız gereken, bakmak istediğimiz bir kişiyi veya nesneyi gözlerimiz kapalı durumda iken gözümüzün önüne getirmektir Onu nasıl görüyorsunuz! Bu noktada çok itinalı olun ve ilk gördüğünüz şeye konstantre olun Çünkü odaklanmanız arttıkça eğer içinizde en küçük bir değişkenlik varsa görüntü değişim gösterecektir Bir arkadaşınızı gördünüz, üzerinde mavi bir tshirt var Bunu kaydedin Sonra çevresine odaklanın çevresinde neler var Unutmayın, birincil görüntü!!! Bir odadamı yahut dıştan mı Odada ise çevresindeki nesnelere odaklanın Neler görüyorsunuz! Bunlarıda kaydedin ve gözlerinizi açın Bir müddet dikkatinizi dağıtın ve bitmiş görmeyi deneyin Şimdi neler görüyorsunuz! Gördükleriniz aynı şeyler ise büyük ihtimalle yeteneğiniz size merhaba demiştir Değişken ise daha fazla konstantre olmalısınız Doğruluğunu sınamak için arkadaşınızla iletişim kurun ve sorun Gördüğünüz şuanki durumu olmayabilir lakin gün içerisinde ama bir halide olabilir yada olacaktır Suje ile Egzersiz Öteki bir alıştırma yöntemi de arkadaşınız yanınızda iken sizin görmeyeceğiniz bir nesneyi tutmasını ya da saklamasını istemektir Bu nesneyide arkadaşınıza arkadan baktığınızı imajine ederek görmeye çalışın Bunu Msn üzerinden de yapabilirsiniz Nesneyi iyice seçemiyorsanız, arkadaşınıza hatlarından bahsedin Örneğin : kare yada uzun bir dikdörtgen şeklinde birşey gibi Arkadaşınızın teyitlerine göre konstantrenizi arttırarak daha detaylı görmeye çalışın Rüyaya Geçiş Sırasında Durugörü Astrale en yakın ve tamamen benim kendi geliştirmiş olduğum bir tekniktir O Kadar çok birey, yatağa yattığı ile rüya alemine girdiği zamanı hatırlayamaz Sabah uyanınca tek hatırladığı, gözlerinin kapalı olduğu akabinde rüya gördüğüdür Peki arada ne olmaktadır Ben bunu iyice bilinçli bir şekilde izledim Önce o siyah görünüm içerisinden bulutumsu bir perde aralanır ve görüntüler gelmeye başlar Birşeyler göreceksiniz, anlamsız olabilir, bir sokak bir lamba yada hiç alakası olmayan diğer birşey Bu noktada bilinciniz yerindedir ama üstbilincinizi harekete geçirir iseniz derhal görüntüler kaybolacak ve uyanacaksınız Buna bir müddet çalışmanızı öneriririm Bunu kesintisiz yapabilir ülkü geldiğinizde, görüntüler gözlerinizin önünde iken görmek istediğiniz şeyi düşünmeniz yeterlidir Görüntüler hemen değişecek ve o şey ile ilgili imajinasyonlar gelecektir Bir müddet izleyin daha sonra üstteki bilincinizi harekete geçirip uyanın ve bunları kaydedin Doğrulama yani düzeltme mutlaka gereklidir Unutmayın, her çalışmanızın sonunda gördüklerinizi onay edin Semboller ile algılıyorsanız bu sembolleri yazın ve gün sonunda yaşadığınız olaylar ile ilişkilerini gözden geçiririn Benzerlik gösterdikleri takdirde hangi sembolün neye yüklendiğini anlamaya çalışın Durugörü derhal geliştirebileceğiniz bir kabiliyet değildir ama kişiye tarafından gelişim süresi, çeşitlilik gösterebilir Eğer hiçbirşey göremiyorsanız ama bu imkansızdır moralinizi bozmayın ve çalışamalarınıza devam edin Bu birincil dersimizde anlattıklarımızı uygulayın ve sonuçla rını bizlere bildirin Hepinize başarılar dilerim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.