Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düriye'nin Güğümleri Tombalacık Halimem Şarkısı

Düriye'nin Güğümleri Tombalacık Halimem Şarkısı
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Düriye'nin Güğümleri Tombalacık Halimem Şarkısı halimem şarkısı düriye nin güğümleri tombalacık halimem şarkısı tombalacık düriyemin güğümleri düriyemin Düriyenin Güğümleri dizisinden sık sık duyduğumuz Tombalacık Halimem (Alçaklara Kar Yağıyor Üşemedinmi) Şarkısının Sözleri 1549266153 1549266153 duriyeningugumleritombalacikhalimemsarkisi5c57ecee93957duriyeningugumleritombalacikhalimemsarkisi5c57ecee93957duriyeningugumleritombalacikhalimemsarkisi5c57ecee93957 Alçaklara Kar Yağıyor Üşümedin mi Şarkısı Sözleri Kiraz aldım dikmeden Halimem dallarını bükmeden Bir hediye ver bana Halimem ben gurbete gitmeden Tombalacık halimem çay başına gel Ben gidiyorum bolu'ya hayal peşime gel Ocak başında kaldım Halimem ince fikire daldım Kapılar açıldıkça Halimem seni geliyor sandım Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi Sen bu işin sonunu düşünmedin mi Tütün aldım hendek'ten Halimem doktor kazanç devrek'ten Hekim buna ne desin Halimem yangınımız içten Algın mısın halimem, baygın mısın gel Hiç haberin gelmiyor alınmış mısın gel  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt