Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanin hali

Dünyanin hali
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dünyanin hali Dünyanin hali İçimde bir kıvılcım yarı bir şimşek Bu ne haldir yâ rab bilemiyorum Bilmem rüyamıdır, düşmüdür desem, Ben gerçeği niçin göremiyorum Benliğini yitirmiş insanlık kendimce Dünya?da kol gezer işkence, cefa Alnı hiç secdeye gelmeyen gence Bakıp ta haline gülemiyorum Mal Varlığı düşkünü insanın keyfi, Aldatır insanı dünya?da şayet Haram mülk ile yaşanan zevki Nedendir Allah?ım bilemiyorum Haramla kazanılan bir lokma ekmek Ahiret?te azâbın katlamak seslenmek; Fakire vermezsen bir öğün yemek Mahşerde sevabın göremiyorum Tutmaz isen hakk?ın emrini mutlak Doyurur gözünü bir avuç toprak Dünyada ne yaptın dön geriye doğru bak Günahtan başkasın göremiyorum Mutluluk ararsan islâmda ara Haramla ehlini düşürme nâra Derman arar isen bulunur çare Helalden başkasın göremiyorum AKadir KIMSESIZ  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt