Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanin en mutlu cifti??

Dünyanin en mutlu cifti??
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dünyanin en mutlu cifti?? Soru : Dünyanın en mutlu çifti kimlerdir? Cevap: Adem ile Havva Soru : Neden Adem ile Havva? Cevap: Çünkü; 1 Adem´in de Havva´nın da kaynanası olmadı 2 Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı 3 Adem eşinin lezbiyen* Havva da eşinin homoseksüel olmasından şüphelenmedi 4Adem: Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum´ diyemedi 5 Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama dek dedikodu yapamadı 6 Adem hiçbir vakit poker partisine gidiyorum deyip* gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi 7 Adem hiç uzun meslek görüşmeleri için yurtdışına gidemedi Gitse bile gittiği yerde otel odasında kalamadı 8 Sevgililer Günü´nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı 9 Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler 10 Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışmadılar Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını ağırlama etme gibi bir ihtimalleri olmadı 12 Adem hiçbir vakit Havva´ya ´Sen bu dünyada gördüğüm en güzel kadınsın derken yalan söylemedi 13 Hiçbir zaman röntgenleyen var mı? diye tedirginiliğe düşmediler 14 Onlar enflasyon canavarıyla hiç tanışmadılar Birikimlerini batırıp* alacak bankacılarla da hiç karşılaşmadılar 15 Hiçbir süre birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar Telefonda ağız dalaşı da etmediler 16 Hiçbir vakit Havva* Beni en son ne vakit sinemaya götürdün* en son ne zaman dışarıda yemek yemek yedik demedi 17 ´Senden başka gül koklarsam namerdim´ lafı da gerçekti ve Havva da bunun dürüst olduğuna emindi alinti  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt