Dünyanın En Çok Iyi Üçlüleri Arkadaşlarım biliyorsunuz ancak dünyanın en hoş üçlüleri diye bir oyunumuz var kuruyoruz işte üçülüler fakat acilen hazırları var bunların gercekten bazıları vazgecilmeyecek olan dünyanın en çok iyi üçlüleri 3 aylar Recep Şaban RamazaN deniz kum güneş yumruk tekme kafa mazhar fuat özkan at avrat silah ÖSS Metin Ali Feyyaz 3 r yani ronaldo , rivaldo , ronaldinho fizik, kimya, biyoloji ülkü, lale, jale back to the future 123 kulak burun boğaz sigara bira çerez tekila, erik, tuz cutcopypaste yatak yorgan yastık adi super kursunsuz raki beyaz peynir ve kavun üçlemesi gez, göz, arpacik Üçlü piriz vatan insanlar sakarya antre gelişme sonuç yol su elektrik alkol kumar kadın inek şaban güdük necmi damat ferit para para para ctrl alt del görmedim duymadım söylemedim devlet mafya siyaset x,y,z zincir,takoz, cekme halati aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman hıncal uluç haşmet babaoğlu kenan onuk good,bad and ugly aykut kocaman,rıdvan dilmen,oğuz çetin 333 Rafet El RomaN 1çinko 2 çinko tombala ali, veli, maria karpuz peynir ekmek domates,biber,patlıcan debriyaj fren gaz erman toroglu, sansal buyuka, ugur eyup sabri tuncer ingiliz fransız temel BJK Cim Bom Bom GFB Yumurta , Sucuk , Yağ komedi dans üçlüsü 906090 Eger sizinde aklınıza geldiyse buraya yada oyun bölümüne yazabilirsinizz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.