Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyanın En Guzel Aşk Şiiri

0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dunyanın En Guzel Aşk Şiiri ve sozleri,
Dunyanın En Guzel Şiiri,
Dunyanın En anlamlı Aşk Şiiri

Yurekten yazılmış her aşk şiiri dunyanın en guzel şiiridir

imagesdunyaninenguzelasksiiri5aedf93742689

Bitirdim Beni Sen Ol Diye

Sen bana sıfatlar ararken
Ben seni sonu gelmeyen cumlelere başlık yaptım
Koymadım nokta senle biten hic bir cumleme
Virgulle bile duraklamadım senin yolunda
Belirsizlik yakışmazdı sana olan sevdama
Uc noktayıda attım lugatimden

Onemsiz şeyleri
Onemliymiş gibi anlatmadım kimselere
Yuklemedim hicbir harfe hic bir anlam
Hicbir yuze guluş vermedim
Sana dokunur diye

Ben; sana uzanır diye
Attım her yanımı ayrı yerlere
Acım gozyaşı oldu aktı icime
Sesim sana değer diye
Kestim sesimi sen duyupta acılanma diye

Bitirdim sana deli olan beni
Ama
Bitirmedim bende ki seni
Sarıp sarmaladım
Kundakladım seni
Yukledim sırtıma vebalini
Bismillah dedim cıktım yoluna
Bırak gunahda benim olsun
Yokluğum iki yanağına gamze olsun
Cek bensizlik bayrağını
Hadi ben bittim; gozun aydın olsun

Alıntı
imagesdunyaninenguzelasksiiri5aedf9385e2b4​

Similar threads

Dunyanın En Eski Aşk Şiiri Dunyanın ilk aşk şiiri 1889′da Bağdat ’ın 150 km uzağındaki Sumer kenti Nippur ’da bulunmuş 4 bin yıllık bir tablet uzerindeki şiirdir ABD ’li sumerolog Samuel Noah Kramer tarafından 55 yıl once okunan tableti Turkce ’ye Muazzez İlmiye Cığ cevirdi Gunumuzde İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Unutulmaz Dizisinin 6bolumunde Eda,Harun,Melda okuduğu şiiri unutulmaz dizisi şiiri Harun Bitmeyecek gecelere asılı bir mucevher gibi hayalin Seni gormedikten sonra hergun artık gece benim icin Duşuncelerin Ne sana huzur verir bundan boyle ne kendine Oysa unut herşeyi derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
En Eski Aşk Şiiri Nedir Dunyanın En Eski Aşk Şiiri Dunyanın en eski aşk şiiri Sumerlere aittir Sumer inancına gore, toprağın bereketini ve verimli olmasını sağlamak amacıyla, Kralın yılda bir kez Bereket ve Aşk Tanrıcası Ellil yerine bir rahibe ile evlenmesi kutsal bir gorevdi Bu şiir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
en guzel seni seviyorum şiirleri,aşk şiirleri,en romantik seni seviyorum şiiri,sitemli seni seviyorum şiirleri Seni sevmiyorum (Aşığım sana) Kalbimin en mutlu zamanlarında geldin sen Sana verdiğim “merhaba En vurdum duymaz halimle verdiğim Bir selamdı “Merhaba Hayatımın miladına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Dunyaca Unlu Aşk Şiirleri Dunyaca Unlu Aşk Şiiri Ben Sana Mecburum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Buyudukce buyuyor gozlerin Ben sana mecburum bilemezsin İcimi seninle ısıtıyorum Ağaclar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt